Belinayy Merhaba kizlar bu ilk postum burda yanlis yere yazmiyorumdur umarim. 27 haftalik hamileyim Vajina kenarimda bu aksam şişlik hissettim tam kilot kismi in lastik olan kismi a denk gelen bolgede.. aci yada ucunda siyahlik veya beyazlik falan yok sadece sis . Devlet hastanesine gidiyorum yani arayabilcegim bi dr yok yeni fark ettigim icin hastaneyede gidemiyorum yardimci olursaniz bilginiz varsa cok sevinirim bide hamileligimde ilk defa jilet kullanmaya basladim makinayla aliyodum daha once hep
Sarella Belinayy iltihaplı sivilce olabilir benimde olmuştu içten sertlik vardı bi kaç gün sonra geçti
Burcucuk Belinayy kıl kökü iltihabi olabilir canım bende sık sık oluyodu 😞 çok acır ama kendiliğinden geçer merak etme korkulacak bişey değil😄 Ama çok acırsa bi kadın doğum uzmanına görünebilirsin
Belinayy EmelBG salı gunu gecmeze giderim bide sey mantar kenarda oluyo mu ole vajina icinde oluyi diye biliyordum bende insallah mantar degildir
Belinayy Sarella evet benimkide ole sert insallah gcer teskkur ederim bian cok korktum mesajin icimi rahatlatti❤❤
Arnes Tahriş de olmuş olabilir. Yada içeriden iltihaplı sivilce. O bölgelerde sık rastlanan bir durum ... kontrole gittiğinde sor, göster... geçmiş olsun.
Belinayy Arnes tesekkur ederim belkide ilk defa basima geldi bide biraz buyuktu dus sonunda elime geldi bi gunde mi bu kadar buyudu anlayamadim saatdr gec olunca hafta sonu olunca telas yaptim