ysmnkrc EmineDefneGokce haftasonu hiç yaptırmamıştım canım bilgim yoktu o yüzden sordum. Yarın bir tahlil vericem de :) teşekkür ederim 🥰
ysmnkrc EmineDefneGokce canım ben çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu ama değerim 10 çıktı yarın tekrar yaptırıcam normalde pazartesi çağırmıştı doktor ama dayanamadım yarın gidicem 🥰
ysmnkrc EmineDefneGokce inşallah canım da bugün çok az bir lekelenme oldu açıkçası o biraz beni korkuttu ama normal olduğunu da söylüyorlar ilk zamanlarda oluyormuş biraz korktum açıkçası 🤔
Seyma0323 ysmnkrc canım lekeleme olduysa direkt acile git, lekelem var hamileyim söyle hemen bakarlar :) ona göre belki fitil verirler ya da yerleşme kanamasıdır
mommyily ysmnkrc kuzum bence bi doktora sor bu kanama işini yani yerleşme kanaması olabilir ama olmayadabilir doktorum kanaman lekelenme olursa gece gündüz farketmez ara uyandır demişti mutlaka bi sor onu
Seyma0323 ysmnkrc progestan bende kullandım hamileliğimde ama benimki gec haftalarda olmuştu o normal değil, başlarda lekeleme kanama yerleşme olabilir
ysmnkrc mommyily canım henüz kadın doğuma görünmedim artışa bakalım dedi ikinci kez kan vermek için pazartesi günü gel dedi doktor onu bekliyorum 💐
ysmnkrc Seyma0323 inşallah öyle olduğunu umuyorum canım pazartesi zaten çağırdı doktor tekrar kan tahlili için ♥️