Snmdgn mommytobe_ ahah yalnız değilmişim demek ki bu konuda ama gerçekten öyle değil mi ya geçen hafta çatı muayenesi oldum daha kanala bile girmemiş 😂
mommytobe_ Snmdgn sanirim 40 lari bulucaz dogurmak icin🥱🥲🥹 benimki de kanala girmemis of napicaz bakalim🤦🏻♀️
Snmdgn mommytobe_ ya valla nasip olursa normal doğum olacak doktorum suyun gelmez sancın yutmazsa 41-42haftaları bekleriz dedi inşallah 40 haftaları bulmayız biz de bir an önce doğum yaparız valla çok yoruluyorum artık 🥺
mommytobe_ Hsee kuvet varsa sicak suyun icine otur ya da legen gibi bisey de olabilir bide bu hareketlere devam😅 pes etmek yok bir iki gune dogurtcam ben seni😅😅💪🏼
Hsee mommytobe_ küvet yok kuzum duşta squat yapcam 😝 kız bana diyon sen de yapıyon mu birlikte doguruyormuszz😛
Bilgelihayat mommytobe_ bizde 38+2′deyiz. Doktorum 37de suyumun az olduğunu söyledi 38-39. Haftayı geçmez doğum dedi. 37+6da gittiğimde 39′u biraz geçebilir dedi. Salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek. Bizde durumlar karışık😂 (cinsiyet kız)
mommytobe_ Bilgelihayat kizlar erken gelir diyorlar ama hayirlisi olsun bakalim😍 tam da zamani hangi gun dogarsa artik🙏🏻🙏🏻
mommytobe_ Hsee sicak suya yatiyorum gunluk😅 bide ahududu cayini da iciyorum o videoyu da yapiyorum ama tik yok😅😅🤦🏻♀️
Mbbhcvn Ben 40 oldum halen gelen giden yok çok hafif adet sancısı gbi sancı oluyo ama geçiyo bakalım ne zaman grlck🤷
mommytobe_ Mbbhcvn biraz daha gecerse suni sanciyla baslatirlar belki dogumu guzelim. Doktorun herhangi bisey dedi mi?
Behiye_demir mommytobe_ 40. Haftadan selamlar Çarşamba’ya kadar bekliyoruz gelmezse gidiyoruz suni sancı ile geliyor 41 haftada iken 🤷♀️ Agrılarım var beklemedeyiz canım 🥺🙃