mommytobe_ Beyazeller erkek hissediyodum icten ice ama kiz olmasini umut ediyodum 😅😅 erkek de cikti zaten ultrasonda. Onumuzdeki maclara bakicaz artik🤭
3kuzuAnnesiyim Beyazeller ilkini kiz hissetim kizdi, 2. Yi erkk hissetim kizdi , 3. Kiz hissediorum insallah tersidir😀
guzelanne01_ Beyazeller kızımda kız hissettim kızım oldu çok şükür ilk kızım olmasını hep çok isterdim Annenin ilk kızı olması büyük şansı bence♥️İkinci hamileliğim babam rahmetli oldu onun ismini koycam Oğlum olmasını istedim öylede hissettim Allahımın izniyle değişmezse oğlum oluyor
Hnfdmr26 Beyazeller içime erkek doğuyor ama kızım olucakmş gibi düşünüyorum doktora gidiyorum her ay tabiki ama kendi göstermek istemiyor bacağını açmıyor
mine3444 Beyazeller O kadar erkek hissettim ki anlaramam. Kesin deyip durdum. Kız çıktı 🤣 ilk bebeğim olacak. Eşim havalara uçtu kız istiyordu
ilzannliy Beyazeller eşim dahil çevremiz kızın olur senin diyorlardı ama gel gör benim ve kaynanamın gönlünde erkek yatıyordu. 14.haftada birden doktorumuz bebeğiniz erkek dedi 🤪😁
Esraguvennn Beyazeller hep erkek hissettim. Rüyamda tam 3 kere eşimin bebekligini görmüştüm erkekte oldu
3kuzuAnnesiyim Esraguvennn ya benimde 10 yildir hayalim esimin bebekligi gibi bir erkk cocuk. Bebeklik fotosu cerceveli cocuklarimin odasinda gidip gelip baktim her hamileligimde ama galiba 3. Kizim oluo😊
3kuzuAnnesiyim Mugeliya valla burda benden cok merak edenler var hepsi toplu bir desin insallah erkektir insallah bu kadin herkesi bildi kendine yanilir😀 subattin sonunda ögrencem Post acarim insallah bekleyin
Hilal2 Hep erkek hissettim doktor kıza benziyor dedi 13.haftada 7 Şubat’ta randevumuz var şimdide kız kız diye alıştım bi oğlum var önceliği tabi sağlıklı olması ama kız olsun isterim yani hiç yalan söyleyemicem
Sulemsiii Rüyamda da erkek bebek öpüp koklatmışlardi hep erkek hissettim oğluşum oluyor sağlıkla gelsinler 🧿🤍
5yildansonrA Sulemsiii bende hep öyle rüya gördüm 4 kez hepsi erkek bebekti içimden hep erkek geçti doktor sırf susturmak için beni çünkü çok sordum kız gibi ama tabi emin değilim diyip sustu