Gizembltc Kızlar 11+5im ve sürekli başım ağrıyor. Parol içiyorum ama pek etkisi yok. Kafamın arkası adeta patlayacak şekilde ağrıyor ve gözlerime vuruyor böyle olan var mı yada ne yapabilirim bunun için bilen birileri var mı ?
minigiminannesi03 Gizembltc canim anladığım kadari ile migren ağrısı değil seninki kolesterolün yükselmiş gibi geldi bana limon icmeni tavsiye ederim birde sarımsak icmeni denklemek için
minigiminannesi03 Gizembltc migren kafanın arka tarafi olmaz alninla karisik ağrı olur gözlerini açamazsın illeri derece migren hastası olarak diyebiliyorum seker tansiyon kolesterol hepsi olduğu için bende🤣🤣🤣
karperisi Gizembltc merhaba benımde geçen çarşambadan beri öyle 13+2 yiz . Çözüm bulabildiniz mi veya dr bir yorum yaptı mı? Migrenim de yok bildiğim bir sinüzitim var sizde migren var mıydı
Pnr60 15-16 cı haftama kadar çektim o baş ağrısını bana bir tek serum iyi geliyordu allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer çok sürmez 💙
Kubrarmz Gizembltc karperisi bendede aynısı oldu . Böyle dayanamayacak bir ağrı gozlere vuruyordu . Doktorum minoset ağrı kesicisini kullanabilecegimi söyledi . Kullandıktan yarım saat sonra rahatlamıştım . Çok dayanamayacak gibi olunca kullanıyorum .
karperisi Kubrarmz annelik zormuş gerçekten 😟 benımde alnım şakaklarım başımın üst ön kısmı gözlerim o kısınlar ağrıyor sürekli geçen hafta kusma da olmuştu ağrıdan sonra bilmiyorum bende şimdi Parol içtim bana da 3 kere parıl içebilirsin günde demişti :( sizin hala ağrıyor mu kaçıncı haftadasınız
Kubrarmz karperisi baş ağrısı arada oluyor çok değil . Burun kanamalarim oluyordu . Oda geçti çok şükür şuan sadece bel ağrısı çekiyorum.
Aysiuys Gizembltc bende migren olunca çözümü gol kahveye 4-5 damla limon sıkıp içiyordum o an kahve yoksa da buz koyuyordum enseme alnıma falan o şok etkisi rahatlatıyor
Mugeliya Gizembltc migren taslari var ben alnima ve burun deliklerime suruyorum iyi geliyo bide havluyu utuleyip yuxume tutuyorum oda biraz rahstlaiyor
glsh25 Bende soğuk kompress yapıyorum genelde bol su içmenizi öneririm karanlık oda dün gece baş ağrısından uyuyamadım 35. Haftadayım ama benim ki dişimden dolayıydı malesef Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah