Nurayotuziki Kızlar kan testi verdim 14 haftalık hamileyim 3 oğlum var kız olmasını çok istiyorum kan da da ultrasondada kız dedi doktor değişme imkanı olmaz dimi alışverişe başlamak istiyorum ama inanamıyorum kız olacağına kan da yanılma payı olurmu
Hatice1998 Nurayotuziki canım 29 haftalık hamileyim ve cinsiyeti hala net bilmiyorum bende o testten yapmayı istiyorum. Ne diye verdin yani hastaneye gidip bebeğin cinsiyetini öğrenmek için kan vermek istiyorum demek yeterli mi biraz bahsedermisin lütfen
Burcinmozr Nurayotuziki yanılma payı yok o testlerde bende yaptırdım cinsiyetimizide öyle öğrendik 32 haftamdayım hala aynı değişmedi 🌸🌸 Fetal DNA yaptırmıştık bizde👼🏻
Nurayotuziki Hatice1998 canm testin ismini bilmiyorum yurt dışındayım ama bebeğin kromozonuna bakmışlar yani testte
Love13 @Hatice1998 Hnfdmr26 canım Fetal Dna diye bir test var down sendromu kromozomlarına falan bakıyorlar asıl amaç o ama o sırada cinsiyeti de öğrenmiş oluyorsun. Testin fiyatları 5 binlerden başlıyor
Nurayotuziki Love13 hiç yanılma olmuşmudur yani cinsiyet için yüzde yüz doğrudur dimi korkuyorum yanılma payı varmıdır acaba
Love13 Nurayotuziki bilmiyorum ki yani ben onunla alakalı cinsiyetim yanlış çıktı diyen duymadım ama bilemem tabiiki bunu firmalarla görüşseniz daha doğru olur