Zeynep360 benim Doğuma daha var canım bende seninle aynı durumdayım. Ben iki aileden de ayrı şehirde yaşıyorum Doğumdan sonra Ramazan bayramı geliyor bebeğimin 40 çıkmış olacak ama İnan gitmek gözümde büyüyor gitmek mesele değil de gelen gideni ağırlamak da sorun değil ama bebeğimi kucaklarına alıp öpmek isteyecekler beni de o tedirgin ediyor🙍♀️ Şimdiden alıştırıyorum iki annemi de ben kimsenin kucağına filan vermem ben öpmem başkasına nasıl öptürürüm ki diyorum iyi kötü bizim taraf anlayışlı küçük çocuğu kucağa alma öpme yoktur gelen giden de aynısını yapar yeğenlerimden biliyorum ama kayınvalidemin tarafı için aynı şeyi söyleyemiyorum iki yıldır içlerindeyim hepsi çok iyi anlayışlı annemle eltimden yana şüphem YÖK onlar korur ama gelen giden beni şapur çupur öpüyor birde bayramları çok yoğun geçiyor şimdi benim Doğum yaptığımı öğrenen de bebek görmeye gelecek be yapacağım 🤷♀️ anneme takılıyorum ben kimseye vermem bebeğimi en kötü kendi daireme geçer kapıyı da kilitler yatarız diyorum☺️ Annemde gülüyor hassasiyetimi anlıyor biliyor sağolsun hiç kaynanalığını görmedim eltimle hiç ayırmaz beni🤲 Kusura bakma canım uzun oldu ama yalnız olmadığını her anne adayı aynı yoldan geçiyor galiba 😊 birde hormonların suçuda var onları atlamayalım😄😄