Mlsayca_07 Arkadaşlar ben 25+6 haftadayım şimdiden 14 kilo aldım siz kaç kilo aldınız büyük ihtimalle doğuma kadar 20-25 kilo alırmışım gibi geliyor
2aslan_annesi07 Mlsayca_07 çok almissiniz dikkat etmenizi öneririm bende 28 haftadayim 10 kilo almışım ve bana çok geliyor dikkat etmeye calisiyorum
2bebeannesiii Mlsayca_07 Kızıma hamileyken 8 oğluma hamileyken 7 kilo aldım her ikisinede 47 kilo ile hamile kaldım .
Mlsayca_07 2aslan_annesi07 Evet ya biliyorum çok aldım bide bebegım suan haftasından önde gıdıyormus 850 gr çok mu sizce
2aslan_annesi07 Mlsayca_07 çok değil gibi çünkü ben 26+6 da gittim o zaman tam 1 kg dendi gelişimi ilerde demedi ama normal doğum düşünüyorsanız dikkat etmelisiniz ayrıca vucud çok deforme oluyo çok kilo alınca evet emzirme vs verilebilir ama sarkma çatlama vs buna çare yok maalesef
CansuDRY Mlsayca_07 İlkinde 17, ikincide 6, üçüncü de 8 kilo aldım. Üçünde de doğumdan sonra hepsi gitti. Şekerli gıdaları azaltırsanız, daha sağlıklı kilo alırsınız. Önemli olan aldığınız kilo değil. Kaliteli beslenme.
Mlsayca_07 CansuDRY Aslında çok yemiyorum bence ama çok hızlı alıyorum dikkat edıyorum da anlamadım neden bu kadar hızlı ilerliyo
abilgen CansuDRY bu olabilir gerçekten 🤷🏻♀️ Gebeliği Öğrendikten sonra mı hesap ediyoruz acaba? Çünkü ben 5.haftaya doğru öğrendim, hamile kaldığım kiloyu tam bilmiyorum. Hep 53lerdeydim. Bi öğrendim ki hamileyim. 56-57 kilolardayım.
Tiiffany Mlsayca_07 2 hafta önce tartılmıştım 3 kg almısım su an 20 haftalıgım kac kg aldım bilmiyorum Ama bu önemli değil verirsiniz Her 2 gebeliğimde de ayrı ayrı 30 kg aldim sene dolmadan verdim. Bunda cok almam gibi geliyor. Digerlerinde cok yerdim bunda iştah yok niyese. Birde cogıu ödem oluyor inanın
Mlsayca_07 Tiiffany Ayy içim rahatladı çok saolun aslında çevredekiler de aynı seyı söylüyor normal doğumdan hemen sonra verılıyor diye inşallah öyle olur bide bu benm ilk hamileliğim
CansuDRY abilgen Benim ilk hamileliğim gibi olmuş aynı. Hamile kalmadan önce 53′tüm. 53′ü baz alın. Zayıflıktan sizin de. Muhtemelen doğumdan sonra hepsi hızlıca gider.
Mlsayca_07 Halimee1634 Bende sezeryan olmak istıyorumm normal doğumu yapamam çok korkuyorum sizce sezeryan nasıl bi doğum z