1fatma_nurr 9 haftalık gebelikte ne gibi şeyler bizi bekliyor anneler bugün itibariyle 9. Haftaya girdin kasik ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor iştahsızlık ve mide bulantisi
Hamileanne 1fatma_nurr bendede bulantı devam arada gidiyor sonra geri geliyor 😂 ama bu iki gündür karın ağrım ve kasık ağrım başladı biraz korkuyorum
Minimalannesiii 1fatma_nurr 9+2 haftalık hamileyim sabah bulantısı, kokulara hassasiyet, göğüs hassasiyeti devam sürekli yatma isteği de var tabi 🤭
Denizisb 1fatma_nurr 9 um bende agrilar yoktu bir kaç gündür yine başladi bel agrisi kasik agrisi.bulantılar yanmalar devam ☺️
1fatma_nurr Hamileanne öyle ya benimde ağrılarım bu haftalarda artti büyük ihtimalle rahim genislemeye çalışıyor birde benim normal akıntım da var
Minnak-9 9+3 olduk hala sabah bulantıları devam göğüs hassaiyeti azaldı kokuya duyarlilik devam böyle geçiyor 🥰
1fatma_nurr Minimalannesiii canım seninde böyle ara ara bazen kasigin tam altına böyle genital bölgende ağrı gibi bisey oluyormu 🙃
Minnak-9 Ani kasık batmaları olkuyor bazende göbeğin çevresinde baskı bunları yaşıyor musunuz kizlar ?
Eceee 1fatma_nurr mide bulantım hiç olmadı bunda her gebelik farklıymış gerçekten sadece bel ağrısı var göğüs hassasiyeti var
Ruhsuz 9+1 mide yanması ,öğürtü ,halsizlik , iştahsızlık var ama aşırı acıkıuorum yyemedikçe midem bulanıyor ,hazımsızlık az kaldı geçecek İnşAllah 🤲 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲💕