zey35 alpseda_ canım benim doktorum şansı artırmak için aşılamanın 2. Gününden itibaren gün aşırı ilişki önermişti
twinsmom_ alpseda_ aşılamadan 1 gün sonra ilişki olsun işimizi garantiye alalım demişti doktorum bidaha da yapmadım tutarsa vs riske atmamak adına o konuda biraz takıntım var maalesef
Bseucr alpseda_ canım ilk aşılamada doktor bana aşılama günü ilişki yok dedi olmadı. 2. Aşılama doktoru değiştirdim bugün iyi değerlendir dedi o gün 2 saat sonra ilişki devam ettik ve hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
zey35 twinsmom_ banada aşılamanın ertesi günü boş olsun demişti tabi her doktorun farklı süreci takip edişi
zey35 twinsmom_ bende tedirgin olurdum hatta doktoruma dedim ya bişey olursa die o bişey olmaz korkma demişti 😃 aman zorlu bir süreç işte bu iki hafta oldumu olmadı düşüncesi bitirio insanı 🙈
twinsmom_ zey35 ay ben çok rahattım ya hala öyleyim sanki olmasa da ikinciyi yaparım kafasındayım sanırım sadece bir an önce varsa da yoksa da belli olsun da işime bakayım diyorum benim bütün işlerim böyle sabırsız hemen olsun sonuçlansın istiyorum sabır seviyem düşük heyecan stres yok sabırsızlık var 😅
Tolga61 Bende 27 sinde aşılama yani dün bana akşamında ertesi gün de ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi, ama internetten bakıyorum, aşılama yapildugi gün ilişki ve duş yasakmış. Bana doktorum bişey demedi inşallah tutmuştur 🙏
Turgutaykader Tolga61 benim asilama oglen 1 de oldu gece 12 de iliskiye girdik esim sofor oldugu icin sonra ucuncu gun bidaha tuttu rabbime sukurler olsun kalbi durdu ama tekrardan denicem hemde jelle denemistim asilamadan sonra ama 4-5 gun banyo yapmadim
Tolga61 Turgutaykader ya benim kafamı kurcalayan da bu doktor o gün duş da alabilirsin ilişki de de ama olmamasi gerekiyormuş bugün 2. Günüm asilamanin