Tiiffany Ys35 duşa girmiştim bayag sıcaktı Temmuz ayı rahatlamak için iyi geliyordu. Sudan cıkmamla nişan su hepsi bırden gelmiştı. Haftamdaydım zaten sıkıntı olmamıstı
biokadarmavii Ys35 benim zaten kanala girmişti 39+ 1 gecesi ada çayı + ilişki+ duş ve squat sabah a doğdu bebişim☺️
Demirci96 Sevimefealp bebek kanala yerleşmişmiydi? Bana doktor yerleşmedi dedi ona rağmen dediklerinizi yapsam yerleşip doğum başlar mi ki
elanur-1125 Çevremde duyduğuma göre ilişkiden bir saat sonra sıcak duş hurma yemek ve bol egzersiz yapmak sonra zaten geleceği varsa geliyor bebek 😀😃
elanur-1125 Baska tecrübesi olan varsa gelsin bizde birseyler öğrenelim 38 olduk hala Nişan gelmedi yaa
DNL23 elanur-1125 38 daha başlangıç 41 e kadar yolu var acele etme benimde haftam seninle aynı az daha sabır
Gzm159_ elanur-1125 benim nişanım 39. Haftamda geldi bebeğim doğum kanalında şuan 40+2 olduk 1-2 cm açılmam var ama hala bir belirti yok ☺️
Reyhosunannisi 38+5 Hiçbir şekilde ağrım yoktu doğmayacak diyordum günde 4 tane hurma yiyordum evde temizlik çok yaptım gece ilişki oldu banyo yaptığım esnada sancım başladı 2,5 saat evde sancı çektim hastaneye gittiğimde 5 cm açılmam olmuştu
Sevimefealp Demirci96 yok canm yerleşmedi 2 cocugumda kanala girmeden doğumum başladı o yüzden zorlandım biraz
Demirci96 Sevimefealp öyle bir seçenekte var yani bugün doktor bana kanala yerlesmezse sezaryen dedi yerleşmeden de normal olabiliyorsa çok sevinirim gerçekten inşallah yani