designermoms M2k2_i-2 kendimi çok kaptırmıştım hamile olduğumu öğrenmeden önce bile rüyamda oğlum olacak demişlerdi emindim ama şimdi bizim de Defne kuşumuz geliyor😂😍
M2k2_i-2 designermoms sağlıkla gelsinler inşallah bende valla sizin gibiydim 😁çok net erkek olacak diye ilk aldığım kıyafet bile erkek takımı idi 😁
Arvenprenses-1 femme erken değil cnm. Ben net olarak 15. Haftamda öğrendim. Bi kızım olacak allahin izniyle
femme Arvenprenses-1 hayirlisi Allah tamanini erdirsin inşallah hepimizin 😊 doktoru kaçırdım bugun maalesef. Sss sali gününe kaldi
designermoms M2k2_i-2 ahahha ben de hep erkek kıyafetleri bakıyordum emzik zinciri almıştım erkek bebek için ama şimdi ponçik kız şeylerine bakıyorum😂
_Ceyda_ femme yok değişmedi 😂😂 2 hafta sonra gitttiğimde tekrar sordum erkek mi diye evet dedi gösterdi bak felan diye 😂
Aysenur-2019 15+3 de göstermedi bi saat sonra gel dedi yine göstermedi 16+2 tekrar gittim yine arkası dönüktü artık ne zman öğrenirsek😂
Ceyda015 femme ikili taramyi 13 hatalikken yatırdım yüzde 90 erkek dedi kendimi erkeğe alistirmistim ama 15+3 de başka doktor emin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi Bu durumu yaşan var mı