femme Sen5155 ayy dua edın banada bende bugun goreyım 🥰 herkes benım gıbı heyecanlı 🥰 saglıkla gelsınler ınsallah
Sen5155 femme ay inşallah belli olurrr 🌺 eğer bacaklarını açarsa söylüyorlar benimki açmıştı inşallah açar 🥰🥰🫶🏻
Aysesen19 femme 10+5 de kıza benziyor dedi ve kaldı öyle hep erkek hissetmiştim ve hala da erkek hissediyorum 20 haftalık oldum hep değişecek gibi geldi ama değişmedi de 😅😅😅
femme Aysesen19 yorumların arasında en erken sızın 🥰 masallah hemen gostermıs 🥰bende erkek hıssedıyorum ama saglıkla gelsınler ınsallah 🥰
Pemberuya femme ben 14 haftalığım ama söylemedi ya dün🥴 fotoda çıkıntı yukarı doğru kız diye tahmin ediyorum içimden ama hayırlısı olsun 😀 bu arada özele gidiyorsanız eğer ki söyler devlet söylemiyor 🤨
femme Pemberuya yakınız bız , dogum temmuzdamı ?🌸 özele gıdıyorum , bende o yuzden belkı mı dıye heyecanlıyım 🌸 tabı bellı olmaz bu işler saglıkla gelsınler ınsallah 🌸
elanur-1125 femme bende 16+1 de öğrendim ama bence o bebeğe bağlı gitmeden çikolata vs ye iyi geliyor haktetleniyor bebek belki görürsünüz
designermoms femme doktorum bana 6 ayı dolana kadar bir şey alma yaşam sınırını geçsin dedi bir iki parça aldım ama detaylıdan sonra tam başlayacağım sanırım 😊
femme designermoms aslında bende detaylıyı beklemek ıstıyorum bellı mı olur olmaz dıye kendımı tutabılırsem artık :D
babysevgi femme yok doktorum cok iyidir izmirin en iyisi . İlk kızımıda 11+5 de söylemişti . Bunuda 11+4 de gittiğimizde öğrendik . İlk cocugum kız 2.side kız . Değişmedi tabiki emin olmasa söyleyecek bir doktor değil😊
Aysecan0335 13 te erkek dedi daha sonra 3 farklı doktorda aralıklı olarak erkek dedi şimdi 18 hafta erkektir heralde 😁