Staystrong Kızlar 3 gündür krampları yoğunlaştı yatamıyorum bile bastigim zaman kramp geliyor doktora gittim magnezyum verdi ama krampları azalsada biraz tekrar yoğunlaşıyor 29 haftaligim siz kramp için napiyordunuz
SuzanSuzi1 Staystrong doktorum özel.bir.magnezyum.ilaci verdi şükürler olsun o gün bu gündür ağrısız uyudum osteocare ilacın adı devlet karşılamıyor ama.inanilmaz.guzwel.tavsiye ederim
Senametinn Sabah akşam 1er sade soda da rahatlatıyor. Ben ilaç kullanmak istemedim gayet idare ettiriyor bu yöntem de🙏🏻
Aryast Hangi magnezyumları kullanıyorsunuz kızlar? Magosit var da bende etkili mi değil mi pek bilmiyorum doktorum ocean önermişti onu alıp almama konusunda kararsız kaldım. Hepsi aynı mı oluyor?
Staystrong Aryast vallaha bendede magosit var onu kullanıyorum 5 gündür ama 3 gündür cidden o kramplarımi azaltti
Tugbaelif33 Haftada kullanılır mı acaba ayak bileklerim agrıyo uyuşuklukla agrı arası bişey sanki kramp girer gibi
Staystrong Tugbaelif33 benim doktorum 28 29 haftadan sonra veriliyor demisti doktoruna bir danış canim