BskSrc BayMel canim ben de 36+2′deyim. Çarşamba günü gittiğimde 2450 gr çıktı. Doktor biraz geride ama sıkma canını, ciddi bir sorun değil dedi. Sizin durumunuz benden daha iyi, hiç takmayın kafanıza 🌸🥰
Hallerimvarbenim BayMel 35+3te 2673dü canım haftada 200 gr alıyorlar diye biliyorum gayet iyi seninki de bence
Eren_umay2 BayMel Bende bugün gittim 36+2 yiz 2950 olmuşuz sizinkide 3 kiloya yakın benzer kilolardayız sağlıklı olsunlarda doktorda bişey demiyorsa önmli değil yani🤗
Eren_umay2 BayMel bişey çıkmasa daha doğuma var mesela benim 2 buçuk haftam falan var sezaryan olacağım için bence yeterli kilosu 3 hafta içinde 3 kiloyu geçer kilosu yerinde bence 😌 bir anda kilo alıyorlar hem 34 haftalıkken gittiğimde 2500 kiloydu az falan diyordum ama 2 hafta içinde almış kiloyu meyve çok tüketin bu ara ben aşırı meyve yemeye düşkün oldum başka vitaminli ürünleri yiyemiyorum tiksindim etten balıktan falan yeşillik yiyorum marul ıspanak havuç bolca yiyin🤗
Ikicocukannesi32 En son 34 de gittiğimde 2360di şimdi 36+6yım yoldayım Gidiyorum Doktora bakalım kaç olmuş paşa
Sseennaa BayMel inanın kilo cok önemli bir parametre degil. Benimki 36 haftalık ama neredeyse 3500 oldu. Mesela bazı doktorlara görede bu fazla. Önemli olan organ gelişimin haftasıyla uyumlu olması. Yoksa hangi insan birbiryle aynı ki bebeklerin belli bir kilo kalıbı olsun😊 kilosu gayet iyi bebeginizin.
BayMel Sseennaa tabiki de önmli olan sağlıklı olmaları ama ben kilolu bebek seviyorum ve kilo alması için de o kadar uğraşıyorum ama yinede istediğim gibi ilerlemiyor 🤷♀️
3babyannesy BayMel ben 34+0 2500du 36da tekrar gel dedi 3kilo olur 2haftada 500 gram alır gbi düşünüyorum ama bellide olmaz, azda değil cnm takılma
Ikicocukannesi32 Eldgrn pazartesiye gün verdi canım 2780 olmuş diğer çocuklarım da minyondu doğduklarında pazartesiye 2900 olur herhalde diye düşünüyorum
Eldgrn Ikicocukannesi32 olur canım maşallah maşallah sağlıkla gelsin bizde yarın öğrenicez artık heycanla beklemedeyiz
Eren_umay2 BayMel ayyy ne güzel aslında en vitaminlisi yanında da dediğim gibi sebze yeşillik yerseniz daha iyi olur hamileliğimden bu yana yiyemedim resmen kötü kokuyor gibi tadı falan decavit kullanıyorum mesela doktoruma bırakıyım mi ilacı diye sordum dengeli beslemiyorsan bırak dedi ama ben dengeli beslendiğimi düşünmüyorum hiç meyve ve sebzeler dışında
annesivekuzusu BayMel bende 36 da gittim 3200 dedi doktorum kilosu haftasıyla uyumlu dedi ama önden gidiyoruz biz hep.Saglikli olsunlar da kilo cok önemli değil bence 🥰