Ecemsuakpolat_ 24 haftalık gebelikte gece uyuyamıyorum kızlar gözlerim artık kıp kırmızı oldu benim gibi olan var mı normal mi bu ???
snka2021 Ecemsuakpolat_ 11 haftalığım bende uyuyamıyorum ilk gebeliğimde bu haftalarda gözümü açamıyordum bunda hiç uykum yok
Kubrabyrmm Ecemsuakpolat_ ah ah en güzel haftalar sıkıntısız bir hamilelik geçirdim fakat 35 ten itibaren yalancı sancılar ve sürekli idrar yüzünden pek uyuyamıyorum kafası kanalda olduğu için
Ovgusss Ecemsuakpolat_ daha da uyuyamıcaksın zaten 😀 bak bu saatte ekmeğime çikolata sürdüm yiyorum boş boş oturmaktan acıktım 😄😄
Ecemsuakpolat_ BBuseY ben de bu haftalarda neden böyle olduğumu anlayamıyorum son bir kaç gündür özellikle asla uyuyamıyorum gözlerim artık kıp kırmızı oldu 🤦♀️😓
Ecemsuakpolat_ Ruken_olgn allah yardımcımız olsun sizlerin bir de son zamanları umarım sağlıkla atlatır bu dönemleri bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏🙏
Karaezgi Bende 21 haftalığım ve geceler resmen zehir 2 haftadır uykusuz geceler üstüne ufaklık da minnak ayaklarıyla tepiniyo 😂