Melikeapakk Şehir hastanesinde sezaryen doğum yapanlar bilgi verebilir mi memnun kaldınız mı hastanede kaç gün kaldınız merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 😬🙃
irem9797 Melikeapakk ben basaksehir cam sakura sehir hastanesinde sezeryan doğurdum büyük ihtimalle prosedür aynıdır cumartesi girişim yapildi sali çıktım ben aslında pazartesi cikarticaklardi beni ama tuvaletimi yapamadım diye 1 gun daha tuttular ben memnun kaldım hemşirelerden doğuma giren kişilerden bi sıkıntı yaşamadım sadece pazar günü tatil günleri hiç kimse gelip kontrol etmedi o yüzden pazar günü bile çıkış yapabilirdim diyorum
Ozgeeee19 @"Melikeapakk ilki acil sezeryandı 2 gün kaldım , şimdi 2. doğumda orda olcak aynı doktor yapcak sezeryanı memnun kaldığım için aynı doktorla devam ettim canım 😊
Bebis2 Ozgeeee19 sezeryan günü nasıl alıyoruz ilk defa gideceğim. Yaklaşımları nasil herkes normal doğum anlatmış sezeryan bilgisi veren çok az yardımcı olur musunuz
Melikeapakk irem9797 bende ilk oğlumda 1 gece kaldım sadece ve hastanede kalmayı hiç sevmiyorum özel hastaneler 1 gece tutuyor fakat devlet hastaneleri uzatıyor kararsız kaldım açıkçası
Ozgeeee19 @"Bebis2 canım bende 32+5 im daha gün vermedi önceki gidişimde sordum 2 hafta önce daha erken olduğunu söyledi yaklaşınca vercek sanırım günü pazartesi de gidicem bakalım
Bebis2 Ozgeeee19 acaba gittiğiniz doktor mu yapacak yoksa o gün kim varsa o mu yapıyor? Bir çeşit ameliyat olunca korkuyorum açıkçası
Ozgeeee19 @"Bebis2 planlı olursa yani verilen günden önce bebiş süpriz yapmaz verilen ameliyat gününü beklerse takip eden doktor yapıyor sezeryanı. Ama oldu ki verilen günden önce geldi hastanede hangi kadın doğumcu nöbetçiyse o yapıyor canım. 😊