kahvekokusu_ OzgeSrc ben buradakileri görünce bana az geldi valla sizin kaçıncı haftada 2700 dü ? En iyisi kilo postlarına bakmamak 😂
kahvekokusu_ Ozge6606 34+2 de 2500 dü bebişim o günden sonra fazlasıyla muza süte kaşara yüklendim ama pekte almamış 37+2 de gittik tam 3 kilo olmuştu . Ben daha fazla bekliyodum gece ayrı gündüz ayrı yemiştim çünkü . Üç haftada 500 gram az yani .
Mommy61 Doğum için 3, 3.5 kilo ideal değil mi zaten daha fazlası iri bebek kabul ediliyor ve 4ü bulduğunda normal doğum da zorlaşıyor
Rakibeozturk Sevil25 doktorum fasulye nohut vb bakliyat ye bol bol ve bitter çikolata da bebeğe kilo aldırır dedi muz ıspanak kaşar ceviz kefir dışında benim bebeğimin iki hafta geriliği vardı arayanı kapadık bol bol bu urunlerı yedım
emine87 Kumsal10 teşekkür ederim oğlum şimdi 5 yaşında. kızımı bekliyorum 31+5 günlük. Oda zorlu geliyor plasenta aşağıda erken doğum riskim var doktor genelde yat dedi. Hayırlısı bakalım
Kumsal10 emine87 hayırlısı olsun inşallah canm bende 31+1haftaligim ilk gebeligim bende kızımı bekliyorum😊
Azra41 Sevil25 sade kefirin içine muz ceviz bal katıp blendirda çektim gün içinde bı tas bebe bisküvisi yedim sütle .. bende zorunlu sezeryan oldum 36+1 3405 grmdi kizçem 🥰
Mutluemos Azra41 merhabalar sağlıkla büyüsün bebisiniz 🧸🙋♀️ aklıma birsey takıldı da burda yazanları son haftalar mi yememiz gerek 15 haftalık gebeyim bende tuketebilir miyim ☺️🤷♀️
Dilarakilic Sevil25 zayıf olması sağlıksız olduğu anlamına gelmez canım. Her zayıf bebek küvöze girmez içini ferah tut :)
Senayl34 Zll90 haftqdq sürekli solda yatıyorum sağ tarafta nefes alamıyorum daralıyor nefesim ama sola dönünce direk bayılıyorum hahaha
2_evlatyolda tugba07caylak08 afiyet şifa olsun bebişe arkadasım önerdi gercekten işe yaradı denesin herkes tombiş bebişler dogsun, 😂
2_bebek_annesi OzgeSrc doğdu kıyafetleri giydiren doktor solunum sıkıntısı yok olsa bu kadar hareketli olamazdı guyundirirken hiç durmadı gayet iyi dedi
Mutluemos Azra41 şişmanım açıkçası doktorum da kilo almamı istemiyor gerçi aldım ama 😂🤷♀️ zaten bebek küçük o yemiyor sen yiyorsun diyor vicdanen ona yararlı olan şeyleri tüketmek istiyorum eğer bu haftalarda da yenebiliyorsa yiyeceğim hatta birazdan ☺️❣️ teşekkürlerrr
Azra41 Mutluemos hamur işi tüketme aşkım eğer kiloluysan .. muz , ceviz, badem bir avuç yiyebilirsin sen besleniceksinki bebiste senden beslensin sonuçta..