Sevil25 Kızlar 36+ 1 günlük olduk. Sezeryan doğum olacak. Bebegimin kilosu biraz geriden geliyor. Doguma kadar Bebeğime en hizli sekilde nasil kilo aldirabilirim.Bebeğim küveze girsin istemiyorum. Besin önerilerinize ihtiyacim var. Bildiklerim ; Muz Yoğurt Süt Bunlara ağırlık verdim ama fikirlerinize ihtiyacim var ☺️
freeconmom Sevil25 fındık kaju kefir et tavuk balık kahvaltıda bal süt findik vs karıştırıp içebilirsiniz yumurta
Deletedmom_51 Sevil25 kaşar kilo aldırır diyorlar ama ben günde bir defa muz süt ceviz bilendirdan çekip içiyorum. Kilosu da iyidi . Sen sabah akşam yapabilirsin. Muz çok iyi aldırıyor
Sevil25 Sellmaseellma geçen hafta 35+1 de gittim 2.200 e yakındı. Şimdi diyorum iştahım sıfır 37 de gelse küveze girer mi
Buse-ozdmr Sevil25 arkadasım 2100 le doğum yaptı 38 de kuveze girmedi ☺️İnşallah senınde girmez ama zaten onunde 1 kaç haftan daha var alır 200 300 gram daha
EsenCebeci Sevil25 küveze girmesini kilosu değil ciğer gelişimi etkiliyor. Dua edin ciğerleri gelişmiş olsun
2_bebek_annesi Sevil25 35 haftada 2260 gr ile doğum yaptım hareketli bi bebek olduğu için küveze alınmadı
Betulhdvrd Sevil25 kilodan değil haftasından dolayı küveze alıyorlar haftası normal kilosu düşükse minyon bebek diyorlar genelde ☺️ benim 34 haftalık gelişim olarak bir hafta ileride ama erken doğabilir ve küveze girme ihtimali var
fatiss Eylulbaby2 evet evet ispanak hemen ardindan portakal ya da mandalin benim 1 hafta geriydi iki hafta boyle beslendim yakaladi haftasini
Kbrakblut Kilodan dolayı küveze almıyorlar bildiğim kadarıyla .sağlıkla gelsin yavrucak . Ayrıca ay ay takip etmediniz mi bazen doktor geri gidiyor haftasına göre gelişimi falan diye uyarıyor . Gerçi henüz geç değil zaten son haftalarda daha çok artıyor kilosu
Mommy48 Sevil25 Yumurta, yulaf, avokado, kabak çekirdeği, et gibi besinlerin kilo aldırdığına dair bir yazı okumuştum. Ama siz endişe etmeyin hiç sağlıkla gelsin miniğiniz 🙏🏼
2_evlatyolda Sevil25 kilodan dolayı küveze almadılar gayet iyiydi oğlum sadece 35 de dogunca cigerleri gelişmemiş ti ve küvezde 3960 dogan bebek de vardı hatta meraktan sordum enfeksiyonu yüksek cıktı o yüzden aldık dediler kiloya bu kadar takılma 2100 gram dogan bebek gayet saglıklıydı ama önerilerim var 1kaşar 2süt yogurt ayran 3 nesguik 4 balık et tavuk 5yumurta 6 kuruyemiş 7bol meyve özelikle muz 8haşlama patates 9havuç 10 ıspanak 11 bol su