Yenidoğan kıyafetlerini 1 ay yetecek kadar aldım çok hızlı büyüyorlarmış gerisi hep 3-6 ay olarak alışveriş yapıyorum. Tulum alın derim hem çok pratik hem de uyurken pijama üstüne giydirince bebiş üşümez battaniye görevi görür diye okumuştum bi blogta. Ama tulumun gece uykusunda şöyle bir dezavantajı oluyormuş(yeni doğum yapan arkadaşım söyledi) gece altını değiştirirken tulumu giy çıkar yaparken bebiş uyanabiliyormuş bilginiz olsun. Onun dışında çoraplı pijama altları kullanışlı oluyor demişti. Pijamanın bileklerine bildiğiniz çorap dikili o modellerden ebebekte de satılıyor. Doğum zamanına göre bol bol iç zıbın,atlet, alt üst pijama, tulum, bol bol çorap, mevsime göre şapka alın derim. Pamuklu battaniye, kalın battaniye, nohut battaniye bunlar illa ki lazım olacak uygun bulursanız hemen alın. Büyük parçalar için de ikinci el almak çok daha mantıklı geliyor bana temiz bulunursa 🌸 ebebek ürünleri gayet güzel pahalı da uygun da var. Lc waikikinin de bebek ürünleri çok kaliteli bebek vücuduna uygunluğu için 7 farklı testten geçiyormuş ve de çok pahalı değil bilginiz olsuuunn🌸