Basakaya Arkadaşlar 8 ekimde hastaneye gittim 16+0 cıkmış ultrason kagidinda. Sonra 25 ekimde gittim 19+2 cıkmış. 8 ekimle 25 ekim arasinda 17 gun var. Ama 3hafta 2 gün 23 gun yapiyor. Bu 6 gün nerden geldi. Bastan beri boyle 8 haftalikkende gittim 9 dedi doktor. Guncelledim programı 10 da gittim 10+4 sun dedi mesela. Hep ileri tarih cikiyor her gittigimde. Boyle bi durum yasayan varmi.
Deryasin Basakaya olabiliyor çocuk iri yapılı olucaktir benimki 2 buçuk hafta önden gidiyor resmen . Şeker testi yaparlar zaman i gelince şeker yoksada ne guzel tosbik bebisinizolur :)
Slnmlh Basakaya benim bebişte 2hafta önde. 34üm ben normalde bebek 36gidiyor🙏🏻 Şeker de yok. Genetik olarak iri yani bebişimiz. 1.70ben 1.92babası ikimizinde maşallahı var anlıyacağın 😬
miroir 16+1 de gittiğimde 17 haftalık çıkıyordu benimki de doktorum da 1 hafta eksik ya da fazla olması önemli bir şey değil dedi 🌸
Basakaya miroir canim benim her gittigimde fazla ama evleneli 4 ay olmadi cocuk nerdeyse 5 aylik olacak 🙄
Basakaya Slnmlh bende 1.70 babası 1.91 acaba iri oldugu icin mi bilemedim valla canim benimde hep önde sağlıklarına bir sey olmasinda sıkıntı değil 😀
Slnmlh Basakaya 😁 Amin ya sağlıkla kavuşalım inşallah. Doktor zaten önce bi tereddüt etti şeker yoktu demi diye bidaha bidaha sordu yok deyince. Bize bi bakıp hoş anne babadan dolayo böyle kalıtımsal korkmayın dedi 😬🙈