29nilu06 Kızlar aranızda tetenoz aşısı olan var mı ? Varsa gebeliğinizin kaçıncı haftasında oldunuz ve birde olmak zorundamıyız sizce ?
Seval75 29nilu06 20. Haftada olmuştum ilk dozumu 4 Şubat’ta ikinci dozum var doktorum ve aile hekimim önerdi diye oldum seni ve bebeğini hastalıklardan koruyacak zararı yok dedi ama bakalım
Aysun56 29nilu06 31.haftada oldum ağrı oldu bende eğer şişlik olursa üzerine buz koyun ve kolonyalı mendil ile silin dendi
29nilu06 Seval75 doktorların hepsi de farklı diyor biri ol diyor biri gerek yok diyor ilginç :) bakalım bizimki ne diycek çok ağrı oldu mu aşıdan sonra
Seval75 29nilu06 Rahatsız edecek kadar değildi hemşire zaten hangi tarafına yatmıyorsan o kolunu aç dedi zaten her aşıdan sonra olur o ağrı oda sadece vurulduğu yerde ☺️ bende pek yan etki yapmadı ikinci dozu bilemem bende çok yorum okudum çok ağrı yapıyor ateş yapıyor vs ama bende olmadı Doktorun senin için daha iyisini bilir şimdiden çook geçmiş olsun❤️
Melisasak145 29nilu06 gerçektende yaptı 2 gün kolumun ağrısı geçmedi pişman oldum yaptirdigima iğne girince hiç hissetmiyorsun bile o ilacı sıktığı an başlıyor acı ilginç
ensensr23 20.hafta da yapılıyor öyle abartılacak bir olmadı bende 3 gün aşının olduğuğu yere değince o yer ağrıdı sadece onun dışında olmak istiyorsanız olun. Sağlık bu sonuçta her kafadan bir ses herkes doktor olmuş hemşire olmuş.
berkabusra1 29nilu06 20. Haftada ilk dozu yapıldı ağrı vs falan hiç sıkıntım olmadı doktorum anlattı neden gerekli olduğunu kendi kararıma bıraktı .bende yaptırma taraftarıydım zaten çünkü doğuma gireceğiz dikiş atılacak vs risk var ortada bi çivi batsa bile tetanoz oluyoruz sonuçta o yüzden gerekli olduğunu düşünüyorum bebişi ve kendimizi korumak için