GkeCanKaran Kızlar adet tarihime göre 10+3 ama bgn doktor ultrasonda 10+6 dedi.önden mi gidiyor acaba? Birde erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi.sonradan değişme ihtimali varmı ?
Obsesifk GkeCanKaran onlar işaretliyor orda makina ona göre yazıyor en ufak kaymada bile farkediyor kafana takma
busra55can61 GkeCanKaran çok erken belli etmiş kendini canmm ama yine de birşey almaya çıkıntısı kaybolabilir
Sonay GkeCanKaran çok erken değil mi bence ihtimaldir yinede bekle biraz bence.. Gerci erkekler pek değişmiyor ama yinede bilemem Allah gönlünüze gore versin 😊
GkeCanKaran Yamanyaman yaa bakalım erkek dedi ama daha erken söylemek için dedi görünüşü erkek dedi 😁
Yaseminkadir Oyy 10 haftalikta mi belli etti kendini bebisiniz 😍😍 bende 10 haftaligim 12.haftada randevum var insallah bizde bisiler görürüz😍
GkeCanKaran Yaseminkadir ya valla doktor dedi erkeğe bnziyor die 😁 hayırlısı olsn cnm seninde inş gösterir bnm 1 ay snra randevum nasıl geçick zaman blmıyorm 😁
Benvebebgim Benm 10 +3 dü bendede cok erken dedi ama erkege benzyr dedi burda cıkıntı var dedi güldü . Snra 2-3 hafta snra geln net olr dedi suan 12+0 oldm pazrtsi gdcm ama dyrmki acaba bir hafta dha mı beklesem net olsa 🤰🏼😍👶🏻
GkeCanKaran Benvebebgim bnce 20.haftaya kdr beklemek gerekiyor cinsiyet için net olabilmesi için yanılma çok oluyormş hayırlısı olsun diyelim ozaman ☺
Yamanyaman GkeCanKaran kemik yapısından anlıyorlar😂😂😂 gerçi ben rüyamda görmüştüm erkek olduğunu erken başladım kıyafetlwrine odasına 😂😂😂 netlik kazanması için gittik erkek dedi😂
GkeCanKaran Yamanyaman yaa herkes kız demişti bna erkek çıktı 😁 hayırlısı bkalım biraz dha bekleyelim ☺☺
merveeed GkeCanKaran erkeklerin görüntüsü kızlardan daha önce netleşiyor ondan öyle tahminde bulunabiliyorlar hayırlısı ve sağlıklısı olsun🤗
scl Banada erkek dedi doktor 12 haftalıkken sonra 15 haftalıkken başka bi doktor kız dedi. Şimdi 20. Haftayı bekliyoruz 😌
GkeCanKaran scl bnde beklicem tabikide daha erken ama erkekler hemen gösteriyomuş işte o da var 😁 bi arkadaşıma kız demişlerdi 20.haftadan snra erkek çıktı her şekilde ilk aylarda yanılma olabiliyor.