Boncukveannsi Kızlar sezaryen sonrası ne Zaman gaz çıkardınız acaba bide çıkarmazsak bırakmıyorlarmış, hiç böyle durum yaşayan var mı yardim edin kızlar saat 11 de sezeryan oldum hala birşey yok bunu yaparsan çıkarırsin diyeceğiniz birşey var mı kızlar?
Esayser Boncukveannsi ilk doğumumda yürümek çok iyi gelmişti hatta bacakları açarak yürümüştüm o zaman istemsiz kendi çıkmıştı , hastaneden çıkarıp çıkarmadıklarını bilmiyorum ama sıvı beslenmeye devam ettiriyorlar çorba hoşaf
Aselinannesi31 Boncukveannsi gaz cikarmak icin size ilac vermediler rahat cikmasi icin bana toz ve ayriyeten surup vermisler ve bol kayisi suyu icmistim sabah a karşı ishal olmuştum hem tuvaletimi hem gazimi çıkarmıştım eger cikaramazsan lavman yapiyolarmis ondan sonra
gkcnn 16.47′de bebeğim doğdu gece 5′tr hala gaz çıkaramamıştım hemşireler toz şeklinde bi ilaç verdi kayısılı meyve suları da içtim ondan sonra gaz çıkardım
Aselinannesi31 Boncukveannsi devlet mi canm bn ozelde oyleydi devlette isleyis nasil bilmiyorum eger ozeldeysen iste
Aselinannesi31 Boncukveannsi hamsirelerden iste canm versinler onemli olan senin rahat cikarabilmen cunku
Boncukveannsi Aselinannesi31 verdiler canım sadece 1 defa oldu yeterli bence değil mi taburcu ederler mi acaba