Ayse_guney Çok merak ediyorum iki oğlum var bu bana sürpriz oldu.yarin hayırlısıyla sağlıkla 11 haftalık olacağız😊
Ayse_guney denizarenmom hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah hayırlısıyla benimde bir kızım olur🤲
Asfdg denizarenmom özelmiydi gittiniz doktor 😃 bana da devlet söylemedi göstermiyo dedi özele gittim 15 haftalıktı çok zor gördüm erkek ama gene de detaylıyı bekle dedi 19 olduk şimdi 22 de detaylı bi umut bekliyorum 😂
Ayse_guney nur_bebek34 ayyy hayırlısıyla sağlıkla inşallah okadar bı kızım olmasını istiyorum ki.Allah herşeyin hayırlısını versin 🤲
Esmerim_2727 Ben şuan 31 haftaligim ama daha net bilmiyom devlet hastanesi 20 de erkek gibi dedi sonra göstermedi daha net bilmiyom
Asfdg Esmerim_2727 benmkide göstermiyo ya bacak bacak üstüne atmış oturuyomuş 😃 özelde doktor baya uğraştı erkek ama gene de detaylıyı bekle dedi bakalım inşallah öğrenebiliriz 😅
denizarenmom Asfdg ahahah istedigin gibi olsun insallah ben korkudan her hafta soruyorum doktorum bikti😂 herseyini kiza gore aldik artik sonucta
Asfdg denizarenmom hayırlısı olsun da sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah 🥰 genede insan gönlüne söz geçiremiyo 😊