1Gunes 199319 20.haftada başlamıştı doktorum gyno ferro kabız yaptı bıraktım.su an farklı bir demir takviyesi kullanıyorum.
Yarenylmz 199319 18 haftada başladık düzenli kullanmama rağmen kanım düşmüş günde iki doz kullanıyorum artık 🤷🏻♀️
199319 1Gunes Nergiz1 larin1213 Sahnedekimadam Arvenprenses-1 Yarenylmz yagmur089 Teşekkür ederim cevaplandığınız için 🌸 anladığım kadarıyla ortak bir haftada başlanmamış. Geç kaldığımı düşündüm ben de ama yakın zamanda kontrolüm var doktora soracağım bakalım
Nergiz1 Ben 16. Haftada falan başladım. Iyi geldiğini düşünüyorum. Feramat kullanıyorum.Detayli ultrasonda bebeğin kanı gayet yeterliydi🙏
larin1213 Demir ilaçları mide bulantısı yapıyor. Eğer 1. Trimesterda bulantın varsa 3. Aydan sonra başlatıyolar genelde. Kan sayımında nasıl çıktı değerin?
larin1213 Arvenprenses-1 sabah aç karınla aldığınız için yan etkisi olarak çok bulantı yapıyor. Demir seviyeniz çok düşük değilse bulantılar bittikten sonra başlamayı teklif edebilirsiniz doktorunuza ya da yan etkisi daha düşük başka ilaca geçmeyi. Demirin bulantısı çok kötü hamilelik haricide yıllardır çok çekiyorum