havvaana gelartkk ben onları hamile olduğumu öğrenince almıştım temmuz 2021di hepsiburadada ebebekten. Fakat o 8haftalık düşük oldu. Sonra yine düşük oldu. Şu an 3.ye hamileyim nasipse doğum olacak. Ama bunlar şu an satışta yok sanıyorum ki stokları bitirdiler çünkü ondan sonra hiç gelmedi daha
feyzatanis34 yesillimonn ayy bendee. Dün sordum 600₺ imiş. Varsın zıbınında da ismi yazmayıversin. Bu düzene haddini bildirmek gerekir 👍🏻
yesillimonn feyzatanis34 Benim baktiklarim isimli de degil normal takim yapmışlar 700 den başlıyor 😀heralde kutunun içinde diye 😁
Dylann Narinsuu uçuk para vermeye gerek yok ummadığın taş baş yarar diyorlar benimki de öyle oldu A101 den aldm 😂 çok da beğendm yani iki takım aldm takım 75 e idi bide bi iki giydircez zaten
busragil Narinsuu trendyoldan aldim 2 takim, linda harris markası 2 takim 350 ye aldim, zaten 1 ay giyecek. O kutulu yeni dogan takımları falan 700-800 tl en ucuzu cok israf 😒
beyza-1 Narinsuu merhaba ben instagramdan betüşün hediyelikleri sayfasından yaptırmıştım çok kaliteli ve şık geldi öneririm baya memnun kaldım😇![](
Suheda_4406resul yesillimonn trendyolda 150₺ ye çok güzel beşli hastane çıkışı set aldım ben bence gayet güzel isterseniz kim atayım
Mine16 Narinsuu Böyle 10 lu 15 li filan setler var onları çok gereksiz buluyorum ve aşırı pahalı onun yerine kaç tane başka alırım. Hastane de çekim yapacağım için sadece isimli zıbın aldım eldiven ve şapkası da var birde isimli baddaniye yaptırdım sürekli kullanılan birşey baddaniye sayfada bu canım bu canım kumaşı filan harikaydı ve çok pahalı değil fiyatları. hello.baby.collection sayfası Benim yaptırdığım model yuvarlak iki ucunda da ceylan var
Tinkiminki6 Narinsuu e bebekte uygun birde on parcalar indirime giriyor bakın bende beşli takım aldım indirimden 100 liraya çok da kaliteli
denizaleyna Narinsuu trendyolda cigit adında bi bebek çocuk mağazası var orada buldum hastane çıkışı ama 10 parça değil. 4 ya da 5 parçaydı sanırım. Müslin kumaş çok kaliteli bi bak istersen
Esraytap Narinsuu ben lcwden aldım. Parça parça. Çoklu takım pek yok lcwde. Kuponla alınca da çok hesaplı oluyor. En çok da oradan beğendim zaten. Mesela 6 parça aldım kuponla 280 oldu. Bence bi bakın kızlar
Mommy61 E bebekte maximum 150 200 tl ye 3lü 4lü setler var yenidoğan için, bence yeterli zaten hemen büyüyor böyle bikaç set alsan işini görür. Diğer türlü ismi yazsın, 10lu 15li olsun dersen 3 4 set fiyatına bi tane ancak alırsın
Asliormanci ilzannliy Mart 15 de doğacak Allah’ın iziniyle bende onu düşünüyorum battaniye beyaz var bi tane tomurcuklu diyorlar ya ondan onu veririm galiba
ilzannliy Asliormanci evet nohut battaniye diyorlar, bizim mayıs sonu haziran başı gibi ama tabi takdiri ilahi bebiş ne zaman gelirse o yüzden penye battaniye istiyorum sıcak olur diye ama onların fiyatları da 150 200 den aşağı değil 1 tane 5li takım desek onlarda 150 200den başlıyor ortalama yine bi 10lu takım fiyatına geliyor ne yapacağımızı şaşırdık kullanılan kumaş ne kadar istenilen fiyat ne kadar gerçekten 🙄 isimli takımlara özeniyordum onlar da aynı pahalılıkta 😂😂😂
Suheda_4406resul yesillimonn eğer link açılmasıyla Trendyola; “Bear minimal hastane çıkışı seti” yazsan çıkıyor cnm