27+6 ikinci gebeliğimdeyim. İlk doğumumu kendi isteğim ile sezeryan oldum. Genel anestezi ile. İlk olarak kesinlikle ağrı ile uyanmadım, ⅚ saat hiç ağrım olmadı. Ayağa kalktığım zaman çok şiddetli bir ağrı oldu, iğne vurdular ve geçti çok şükür. Daha sonra hiç o kadar şiddetli bir ağrım olmadı. Normal yatıp kalkarken oldu ama canım tatlıdır hiç sızlanmadım. Tüm bunlar 9 yıl önceydi 😄şimdi doktorum sana spinal kombine yaparız dedi tabi sen bilirsin dedi. Henüz erken olduğu için anestezi uzmanı ile görüşmedim, tesadüfen kontrol için sıra beklerken yanımdaki hsmile bayanla sohbet ediyorduk anestezi uzmanıymış, dedi ki genel alma çocuğa geçiyor kesinlikle belden ol fln..tüm doktorlar bunu söylüyor internette baktım hiç bi yerde artık genel tavsiye edilmiyor 🤷🏻♀️ama ben korkuyorum ve karar veremiyorum☹️ o anda panikten, karnıma baskı yaparken mide bulantısı oluyormuş tansiyon düşüyormuş😬birde kiloluyum acaba omurgada iğnenin yerini bulmaları zor olur mu?? Kafamda bir sürü soru! Zaman hızla geçiyor.bir yanım ilk doğumun genel oldu gayet iyiydin ne gerek var maceraya diyor, diğer yanım doktorların anestezi uzmanlarının bir bildiği vardır herhalde diyor.. benim gibi kararsız olanlar siz ne diyorsunuz? Özellikle iki türlüsünü de denemiş olan varsa ve kıyaslama yaparsa biz kararsızlara süpppper olur 👍 ☺️