MerveSinan Aysll33 2 gunde bir duzenli kan vermissiniz.Sorum su ki hep ayni saatlerde vermeye özen gosterdiniz mi? Bir de laboratuar hep ayni mi ?
MerveSinan Aysll33 23 ü ile 25 i arasindaki deger artisi cok cok az takip etmekte fayda var.Kanamaniz oldu mu hic ?
Minikmucizelere Aysll33 hep aynı saatlerde mi verdiniz Birde kanama falan var mi Aynı saatlerde verdiyseniz iki günde bi iki katı olmamış dış gebelik olabilir sürekli takipte kalin doktorunuza betalarinizi bildirin
Aysll33 MerveSinan hep aynı yerde canım sabahkari gittim yarım saat oynamstr en fazla ama sonuçlar çok düzensiz dün ki sonuç iyi ama öncesi için kafam karışık ben kimyasal olduğunu düşünüyorum ama HCG artıyor anlamadım
Sahnedekimadam Benim betam 6.haftada 49 binden 34 bine düştü 3 gün sonra 61 bindi saçma sapan düştü çıktı ama bebiş sağlıklıydı .. daha çok erken tutunmaya çalışıyordur inan ona annesi 🙏🏼
Aysll33 Sahnedekimadam hayırlısı olsun canım iki düşüğüm War 24 18 haftalık yanibuda sağlıksız görünüyor inşallah sağlıklıdır
Aysll33 Sahnedekimadam inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın
zek53 Rabbim sana da tüm hamilelere de sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin 🤲🏻