meryem20clk 6 ay önce 2. Kızımı kucağıma aldım şuan tekrar hamileyim 1 aylık falan 3.sezeryan süresi ne kadar olur risklimi bilgisi olan varmı narkozdan sonra uyanamazmışım gibi hissediyorum korkuyorum
Aselinannesi31 meryem20clk benimde 3 sezeryan 5 aylikken hamile kaldm suan 36 haftadayim doğuma az kaldi ama ben spinal oldum genel almadm
Sulte meryem20clk bende ikinciyi olcam aynı dusuncelerdeyiz doğuma kadar oğlum 3 yaşına giriyor ona rağmen korkuyorum ya
meryem20clk Aselinannesi31 spinal olmak istiyorum bende bu sefer o iğne kemikten oluyor kalıcı ağrısı oluyor diyen var korkuyorum acıyomu çok
meryem20clk Sulte evet kızım ilki 3 yaşında ikincisi altı aylık korkuyorum ikincide bile aynı yerden sezeryan olunca ağrısı fazla oldu biraz ilkte hiç yoktu
Sahranr meryem20clk yok o iğne okadar acitmiyor bende ondan korkmustum ama okadar da bı acısı olmadı önemli olan sonraki sezeryan acısı kuzum onuda biliyorsun zaten
Aselinannesi31 meryem20clk yok canm oyle abartilacak bi agrisi olmuyor zaten o an ki heeyacandan nerdeyse hisstmiyorsun bile
Aselinannesi31 meryem20clk yok canm oyle abartilacak bi agrisi olmuyor zaten o an ki heeyacandan nerdeyse hisstmiyorsun bile
Sulte meryem20clk allahuardim etsin kuzum inşallah tez toparlarsin senin 3. Tabi ama vücudun hızlı iyilesiyorsa inşallah korkma eninde sonunda olucaz
meryem20clk Sulte inşallah ya aynen hemen kalkıyorum ayağa Allah tan aslında çok güçsüz hissediyorum kendimi sancı da olmuyor öyle direk şu gelince gittim hep Allah yardımcımız olsun hepimize
Tubiskov meryem20clk ya belki konunuzla alakasız ama genel de kaç saatte ayiliyosunix benim de üçüncü sezeryanim olacak ikisi belden uyusmaliydi bu sefer genel istyorum oneriyomsun?
meryem20clk Sahranr doğum anında tansiyon düşmesi falan oldu mu sizin o an ne hissettiniz bide ilk yürüme nası gecti
meryem20clk Tubiskov rahat oluyor hiç bisey hissetmiyorsun zaten ben ameliyat bittiğinde uyandirmislardi uyaniktim odaya falan giderken
meryem20clk Tubiskov belden uyuşma nasıl niye 3.de genel olmayi düşündünüz bende belden düşünüyordum 😊
Tubiskov meryem20clk yani ben baglatmaui da düşünüyorum da doktor 4 5 saat ayilmazsin dedi bu yüzden sordum belden ben ikinci kızımda başımda konuşan yoktu cekistire cekistire cikardilar kafasını çok zor geçti panik atak yaptım nefes alamadım ameliyatta nefes verdiler o yüzden üçüncüde korkuyorum