MemmedliSevinc Merhaba guzel anne adaylari insallah hepiniz saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.Biraz gec de olsa dogum hikayemi yazmaya karar verdim.3 eylulde planli sezeryan ameliyatina girdim.Sabah 8 gibi hastaneye gitdik.ve kontrollarim yapildi .. Su ana kadar hic bir problem olmamasina ragmen bebegimin kalp atsinin hizli oldugu ve yeterli oksijen alamadigi soylenildi .gercekten korku dolu anlar yasadim ve bebegimi kaybedicegimi sandim.ameliyat bitdikden sonra bebegimi hicbir sekilde goremedim.2gun yogun bakimda kaldim.gercekten sezeryan cok zor biseymis onuda soyliyimm((.hala dikislerim agrir zaman zaman.en kotusude bebegimden 2gun ayri kalmam.nornal odaya alindigimda ilk isim gidib bebegimi gormek oldu.onunla tanişdigim ilk an sanki zaman durdu ve artik herseyin ondan ibaret oldugunu anladimm.Hepinize bu zorlu surecde sabir saglik sihhat ve elbbete hayirli dogumlar diliyorum.Cok tesekkur ederim😘😘😘
Mstfnnannesi MemmedliSevinc canım öncelikle bebeğini güle güle büyüt neden yoğun bakımda kaldın çok geçmiş olsun.
MemmedliSevinc Canisi44 tabiki doktorum bebegin gelisimi cok iyi yani 38 haftada ala biliriz dedi.yani en cokda bebegin gelisimiyle ilgili bisey
MemmedliSevinc Mstfnnannesi cok tesekkurler .bi problemim yoktu butun hastalar oyle kaliyodu mecbur telefon da vermiyolardi felaket biseyy😂😂
Canisi44 MemmedliSevinc ben 36+3 haftalıktı yani perşembe günü gittim 2816 kilosu ve bugün 37 olacam saat 00:00 da inş