Mysmrt Betul_1 35 haftalığım erkek bebek bekliyorum karnım dışında hiçbir yerim büyümedi ben de anlamadım
Buse-ozdmr Betul_1 36 hafta kız bebek benım valla kalçam büyüdü bunun cinsiyetle alakası yok canım karnımda kalcamda 2 kat oldu😂
poyrazin_annesi28 Betul_1 Cinsiyetle alakası yok büyüdü hem de ilk kalcam büyüdü 😂 Erkek cinsiyet. Bana da kızın olcak Kalcan buyudu demislerdi
Bibisko Betul_1 cinsiyetle alakalı değil tamamen yapı meselesi. Bende erkek bebek bekliyorum karnımla birlikte kalçam da büyüyo valla😅
Babykalamar Betul_1 35+2 yim nasipse oglum olucak sadece kucuk sivri bi karnim var kalcam yada baska biyerim buyumedi☺️
gunescinar27 Babyy07 kaç haftalık şuanda bebiş💙 benimde karnımda çatlağım yok ama 7. Ayda başlar yağ sürmeye başla diyorlar ama hiç süresim gelmiyor çünkü yokki çatlak🤭
Sellmaseellma Betul_1 ben normalde kilo alınca direkt kalçama gidiyor o yüzden kilo aldığım için sadece kalçama gitti gebelikle ilgili değil yani kalçamdan kilo almasam sadece karnım büyümüş olurdu
Kayrakusum_0 Malesef normalde kilo aldığımda kalçam hiç büyümezdi genelde göğsümü etkilerdi ama şu an kalçamda büyüyor erkek bebek bekliyorum