DilaDeniz Annecik999 lelebaby travel sistem aldık biz de. Kullananlar çok memnun. Büyük deseler de gayet normal bana göre. Denedik araba bagajına çokta güzel giriyor. Ve oldukça hafif 👍🏻
alcang Annecik999 biz benetto aldık. Bana bi bebek arabasına 1000 tlnin üstünde para vermek çok mantıklı gelmiyor. Onun yerine başka ihtiyacını görürüz diye düşündük. Bu arada araba çok kullanışlı ve hafif arabaya da çok rahat sığıyor
Annecik999 DilaDeniz bizim bagaj baya küçük ona göre almamız lazım bir de asansör yok apartmanda 3. Kata tek elimle çıkaracağım tek elle katlayabileceğim bir araba lazım bana
Tekmile chicco trio love motion bebek arabasına bakmanızı öneririm.. bizde daha almadık ama burda bi anne adayı çok tavsiye etmişti hem kaba değil hem hafif hemde üstüyle beraber kapanabilen bir bebek arabasıymış..
EsraDabakzkal Casual cadillac trona ya bakın derim. Henüz kullanmadık ama olumlu yorum çok fazlaydı bize de civilde indirimli denk geldi 120 e almıştık 3 ay önce.
Annecik999 Söylediğiniz modeller güzel ama Bana travel sistem değil de tek araba lazım kızlar pusetim var 😔
Tekmile Bide buna bakabilirsin o zaman canım, yakınımda kullananlar memnun https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-bebek-arabasi-p-joi-s1112zcfog0009/?gclid=EAIaIQobChMIhZ7Sz4Cq3gIVC853Ch2uCAihEAQYASABEgKBv_D_BwE
Annecik999 Tekmile evet canım buna bakmıştım hatta bugün neredeyse alıyordum ama çok ağır ve manevra hareketleri yavaş geldi 🙄