Anneyedairr Merhaba kızlar çok kasılmam oluyor doktor adalat crona 30 mg verdı yarım yarım içicem kullanan varmı ıyı gelıyormu yan etkısı varmış baya
Elvancn Anneyedairr kaç haftalıksiniz benim 17 haftalıkken beri kasılmalarım var 27 haftalıgiz hala vsr doktorum bu ilaç söyledim yok veremem dedi yan etkileri çok dedi
gamzosgamzos Anneyedairr ben 29.haftadan doğuma kadar kullandım düzenli kasılmalarım yüzünden çok şükür bir yan etkisini görmedim ben tam hatta son dönem günde 3 kere içiyordum
Nisa04 Anneyedairr merhabalar ben 33 haftadan başladım çünkü kasılmalarım çoktu şimdi 35 deyim ve sabah akşam bı tane kullanıyorum.kasilmalari baya engelledi fakat tansiyonum geçen 5 e 4 yapmıştı
Bernnnaaaa Anneyedairr 36.haftamda sancı geldiği için verdi doktor hiç yan etkisi olmadı 38+2 de doğurdum
Anneyedairr Nisa04 canım benım kasılmamda cok du ve karnım cok sert cocuk bası assagıda erken dogum dedı yarım yarım kullanıyorum bende mecbur
gamzosgamzos Nisa04 amin canım cumlemizden inşaAllah 🤲❤️ sende kullandığına göre erken doğum riskin var sanırım Rabb’im inşaAllah zamanında gelmesini nasip etsin yavrunun 🤲🌸
gkcnn Anneyedairr 32. Hafta da kullanmaya başladım günde iki kere içiyodum hiçbir yan etkisini görmedim 36. Hafta da doktorum bıraktırdı iki gün sonra doğumum oldu