nur_bebek34 Allah korusun kalbi duran bebekler belirti göstermeden kan gelmeden de karında kalabiliyor mu. Belirtisiz böyle bir şeyin imkanı var mı
Meltems53 nur_bebek34 evet kanama veya ağrı olmadan da böyle şeyler gerçekleşebiliyor ama 18.haftada hissetmemeniz zaten çok normal neyine takıldınız?
qzd nur_bebek34 şuana kadar hissettin mi yoksa hic mi hissetmedin Ben 20. Haftamda falan hissetmistim ilk hareketlerini eğer sende hic hissetmediysen panik yapmaya gerek yok bence
Tubagrsf nur_bebek34 ben 22 den sonra hissetmiştim 18 de net hissedilmez hatta 25 bile bir gün hareketli bir gün hareketsiz olabiliyorlar.
Frht-cnss nur_bebek34 bende hiç hissetmedim 18.haftamdayım bir kaç gün önce göbeğim pıt pıt attı çok kısa ama bidaha olmadı demekki bağırsak hareketiymiş ne zaman hissederiz acaba insan sabredemiyor 😒
nur_bebek34 Meltems53 son 2 haftadır baya ağır grip ve ateş geçirdim . Serum falan aldım . Parol içtim. birde idrar yolu enfeksiyonum var . Bu kadar şeyden sonra korkuyorum
qzd nur_bebek34 hiç acele etme icini ferah tut cok gec hissedenlerde var. Bide her bebek farkli pozisyonu ve senin karninda ki yeri farkli. Birazcik daha büyüsün sonra bol bol hissettirir o sana kendini annesi💕
qzd Frht-cnss pıt pıt atan bebiş🙈 öyle öyle basliyo hareketleri hissetmek zaten sonra bi bakmissin karninda halaylar çekiliyo😂 ben suan 32. Haftamdayim maşallah gece gündüz gümbüdü gümbam💕
Frht-cnss qzd ay bidaha hiç olmadı bi hafta olucak neredeyse atalı bekliyorum o günleri de görürüm bende inşallah 🥰
Mine16 nur_bebek34 canım bende 18+2 deyim daha hissetmedim çok normalmiş. Bende büyük bir heyecanla bekliyorum 🥰
Nklciliss1 nur_bebek34 bende ilk 18 de hissettim sonra ara ara 22 den sonra netleşiyor ama onda bile bazen tüm gün hiç oynamadığı oluyor. Kendine stres yaptığında zaten daha da hareketsiz kalıyor
Dilaraanl Bende 18. Haftadayım arada balık kayması gibi oluyo. Normalde cok rahat bi hamilelik geciriyorum hic hareket olmayınca bende endiseleniyorum 🥺