Snmdgn Topcubanu korkma canım 2 gün falan oluyor çatı muayenesi olalı çok kısa sürüyor bende burda çok şeyler okudum ettim ama korkulacak bişey asla yok kendini kasma gerçekten normal doğum yapmak istediğine eminsen inan hissetmiyorsun bile
Bltbrkv Topcubanu Bugün muayene oldum.15 20 saniye sürdü.Hiç korku ile gitmedim açıkçası.Korkulacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum sadece parmak ile kontrol ediyor.Uzanıp kalkman bir oluyor zaten.
1234__ Topcubanu ben 25 mi ne haftalıkken yaptırdım uzan derin derin nefes al çok sakin bırak kendini kasma hiç acımıyor:))benimde ilk gebeliğim ama mutlaka nefes almayı unutma:)
Topcubanu theAna ayyy bilmiyorum valla ilk gebeliğim ve ister istemez geriliyorum herkes farklı anlatıyor
theAna Topcubanu herkese kulak asmamak gerekiyor herkesin tecrübesi farklı çünkü. Ben de ilk hamileliğimde burada yorumları okuyup stres yapmıştım ama hiç beklediğim gibi değildi
Bltbrkv Topcubanu herkes farklıdır unutmayın :) birbirimize bakarak kıyas yapmak pek olmuyor sadece olumlu düşünebiliriz :) Allah kolaylık versin inşallah
kubikkk bugün oldum çatı muayenesi 37+5. benim canım o an acıdı yalan söyleyemem evet 5 10 saniye sürüyor ama kendimi ilk ilişki yaşadığım zamandaki gibi hissettim.
Maminew kubikkk aynen ben de bugün yaptırdım ağrım var halen şimdi burdan okumak için girdim. Bana darlık olduğu için de ağrıdığını söyledi doktorum normal doğuma engel değil ama zorlanabiliriz dedi size ne dendi acaba doğum şekli için
kubikkk Maminew benim bebek 4 kilo olmuş yani iri bebek olduğu için büyük ihtimalle sezaryen olur riske atamam omzu takılırsa sıkıntı olur dedi. 6 sında tam belli olacak