Edilek Merhabalar, sezeryan sonrasında ağırlık hissi, pervis kemiği ağrısı, diz kapağı ağrısı ve ödem hemen geçiyor mu? Bilgilendirme yapar mısınız?
Tiiffany Edilek diz kapagı agrısı uzun süre devam etti evde plates yaptım düzeldi. Ödem dogumdan 3 ay sonra geçti
EymeninAnnesi__ Edilek bende bazen ara ara üşüdüğüm zaman yada soguk bir ortamda genellikle gece oluyor alt tarafta kemiklerim ağrıyor yaa
haklisinesracim Sezaryen sonrası arkadaslarimda değişik bir göbek kaldı aşağı doğru sanki sarkar gibi ama ağrı sızı duymadım hiç
MrvRmzn Edilek çok şükür iyiydi. Göbeğin hiç olmadı. Sonlara doğru oyuncak küçük top koymuş gibiydi. 46 kg hamile kaldım 61 kg doğum yaptım. Ama boyum uzun olduğu için oda bekli olmadı doğumdan sonra 5 kg 3 hafta da kendi kiloma döndüm. Doktorum zayıf olmanın avantajı demişti. Karnımda kalmadı zaten ( açıklayıcı olsun diye detay verdim linç yemeyim) 😊
Tugbakose-24 Bnde sadece ayaklarım ödem yaptı 15 gün sonra geçtı. Spinal oldum acaba ondan dolayımı ödem oldu blmıyrm
Babykalamar Arkadasim 3ay once sezeryan oldu. Genel anlamda iyi 5 kilosu kaldi fazlalik suanlik. Ama uzun is yapsam dikis yerlerim aciyor egilirsem desteksiz kalkamiyorum diyordu