Senaykork Normalde 3 lu test, detaylı diye ilerlemiyor fakat özele giden arkadaşlarım 4 lu testte olduğunu 3 lu teste göre bır tahlil daha yapıldığını söyledi bilgisi olan varmı ?
Ugy Senaykork Ben de suan bunu araştırıyorum dörtlü test var normalde ama etlikte hiç öyle bişey demediler bana da kaçıncı hafta olacak olacak mı inşallah bi bilen vardır
Senaykork Ugy dörtlü testten ne ilk oğlumda nede bunda bahsedilmesi. Etlikle konuştum sırada 3 lu test var dendi. Bu dörtlü testte 16-18 haftalarda yapılıyormuş en azından yapmadıkları test neyse onu söyleseler sadece onu özelde yaptirirdik
Ugy Senaykork o zman yapmayacaklar canım ben 21 haftalığım şuan geçen hafta detaylı ultrasona gittim o zaman doktor 2li 3lü tarama sonucu nasıl filan diye sordu galiba yapmayacaklar 4lü haftamız geçti çünkü
Senaykork Ugy bencede yapsalardi detaylidan önce yapmaları gerekiyormuş peki detaylı için gebe polikinliginden randevu alarak mi gittiniz banada o süreci anlatabilirmisin 6 Şubat’ta 3 lu tarama için gidicem de fakat sonucunu almaya gitmicem detaylı haftam gelene kadar en azından gitmisken randevu için yapilcak bişey varsa onuda hallediyim
Ugy Senaykork Doktor bana 2li taramadan sonra radyolojiden randevu almamı söyledi çıktık radyoloji randevuyu mart ayına vermişti ama o zman çoktan haftam geçmiş oluyor diye tekrar gittim radyolojiye söyledim onlarda haftanız geldiğinde erkenden gelin dediler öylelikle girdim canım sen git radyolojiye onlar söyler zaten ama haftandan sonra verirlerse söyle haftanın geçtiğini çünkü orda bi kadın 27. Haftada mı ne gelmişti almadılar onu galiba konuşuyolardı çok geç kalmışssınız diye