Duggu Merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı . Bebeğin ense kalınlığına bakıldı ve 2.5 mm ölçüldü haftamız 13 . Riskli olabilir denildi ikili için kan verdim. Çok endişelendim aynı durumu yaşayanlar var mı ?
Derya5434 Duggu bende 13 haftalığım bugün ense 2.3 çıktı. Ama 3 ve 3,5 risk oluşturuyormuş diye okudum her yerden
zehra33_ Abimin oğlu içinde aynı şeyleri söylemişlerdi çok şükür çok sağlıklı oğlusum içinizi ferah tutun her zaman 🙂
Derya5434 Duggu bir de ne kadar doğru bilemem ama şöyle bir şey okudum her hafta artıyormuş mesala 11 de verseydik belkı daha az gelirdi
esra3728 Ablamın oğluna 4 demişlerdi burun kemiğini görememişlerdi we bacak kemiklerinde kısalık wardı şuan 6 yaşında we feci zeki tabi ki gayet akıllı sağlıklı gönlünüzü ferah tutun😊
Nuross Duggu korkma canım benimkide 2.6 çıktı doktor sınırın bir tık üstü yüksek ihtimalle sağlıklı bir bebek dedi ikili tarama yaptırdım sonuçları temiz çıktı çok şükür 🙏🏻çok duydum ense kalınlığı 4mm üzerinde olup sağlıklı bir bebek olduğunu tanımlamaya çalış
Senaykork Duggu bnce kafaya takma yinede emin olmak istiyorsan bütçen varsa için rahat etsin diye söylüyorum nifty testi yaptirabilirsin
Duggu Ben de internetten araştırdığımda hep 3 mm sınır diye okuyorum doktor neden 2.5 mm sınır dedi bilmiyorum .
Duggu Kızlar ikili test sonucum düşük risk geldi ancak doktorum ısrarla nifty test istiyor, bir rahatlayamadım :(