Vildanss Merhaba 37+0 ‘dayız . Doktorum artık bebegi bekliyoruz , ne zaman isterse gelicek dedi . Beni bi korku saldı , gece falan uyuyamıyorum Normal dogum yapmayı planlıyorum ama korkuyorum da . Baya gerginim , sizde bunu yasıyor musunuz
Ruken_olgn Vildanss bende 37 deyim 40 a kadar beklicez sonra kokuşacagız diyor ilk gebelik keşke bana da gelecek dese 😒😄
Rmysa22 Vildanss merhaba canım 2 ay önce doğum yapmış birisi olarak söylüyorum normal doğum okadar güzel bir şey ki ve korkulacak birşey yok gerçekten sandığımızdan daha kolay. İlla herkesin kendine özel doğumu ama ben gece 2 30 da başlayıp kasılmaya sabah 9.45 tr bebisimi kucağıma aldım. Allah yardımcın olsun bol bol oku sancıların başladığında. Plates topun varsa çok iyi geliyor onda vakit geçir inşallah kolaylıkla dogurursun🤲♥️
Cmrblnyzynp Vildanss benimde 3.doğumum olcak insallah 32 haftaligiz suan bendede korku oluyo ama sanirim vesvese geliyo insirah suresi dinleyin bol bol inan ki faydasi oluyo
Rmysa22 “sümmessebile yesserah” bu duayı kaydet istersen sancı çekerken bol bol oku bunu. Şifa olsun inşallah 💞
ZF_izmir 37 ‘de herkese öyle diyorlar ama ilk bebek ise biraz geç gelebiliyormuş ben 40 oldum …bende bazen geriliyorum ama zaman geçtikçe sabırsızlık ve heyecan, korkuyu bastırıyor artık doğsun istiyorsun birde şöyle düşün bu mucize sen korkasın diye bahşedilmedi seni geliştirmeye sana iyi gelmeye geliyor…Korkuların esiri olup normal doğumdan vazgeçme bebek ve senin için en sağlıklısı💝 Hayırlı doğumlar diliyorum.