1Gunes gulcansvml10 açıkçası sleepy ürünleri çok öneriliyor fakat bende yeni doğan için molfix almış bulundum🤷♀️ stok yapmadım 35 haftalık olduk doğunca kullanacağız inşallah.
1Gunes Tgcccc sleepy de kalıp dar diyorlar o yüzden yeni doğana 2 numara kullanan çok tandiigm var sizde bi deneyin 2 numarayı bence.
nilsmomy gulcansvml10 sleepy pişik yaptı bizde çokk fena. Prima premium care ve molfixten memnun kaldım ikisude eşit benim için
gulcansvml10 nilsmomy prima almak istiyorum ilk molfiks de duydum sleepy de iyi diyorlar ama kafam karışık
Senakucukoglu0 nilsmomy ya herkes sleepy için pişik yaptı diyor çevremde de ve ben sleepy stoku yaptım ne yapçam bilmiyorum
nilsmomy gulcansvml10 primadan pişman olmazsınız zaten, ilm onunla başlayıp sonra molfix e geçebilirsiniz ben öyle yaptım
Melek_Erten gulcansvml10 imkan varsa prima premium care. İlerleyen donemde prima aktif bebege geçilebilir. Sleepy pisik yapiyo genelde. Molfix denemedim.
Nurdanb Senakucukoglu0 bizde pişik yapmadı aslinda o biraz da kendi elimizde kaka yapinca hemen almalısınız çişte uzun süre kalmamalı bir de güzel bi pişik önleyici kullanabilirsiniz. Bedeni iyi seçmekte önemli ayni zamanda. Ama en önemlisi kaka beklememeli asla
toffeenut Senakucukoglu0 ben pişik önleyici hiç kullanmıyorum ve sleppy natural hiç pişik yapmadı. Bebeğe göre değişiyor o durum. Sleppy ekstra bebeğimii mahvetti, elimdeki bezleri eltim kullandı hiçbir sıkıntı yaşamadı mesela.