Elvanizam Arkadaslar. 37+1 hamileyim ve hamileligim boyunca enox 6000 kullandim ve hala kullanıyorum . Kullanip da normal dogurabilen varmi acaba doktorum normal riskli dedi cunku
sehrengiz_8 Elvanizam kuzenim yaptı hiçbir sıkıntı da olmadı ama bırakman için bir zaman dilimi var öncesinde bırakmazsan riskli ve bebişin ne zaman geleceği belli değil
SutlacimiYedimmiBen Elvanizam karsi komsum vardı eski oturudgum yerde 2 hamileligindede sanciisi gelene kadar kan sulandırıcı kullaniyordu ve sancisi gelince gidip normal doğuruyordu neden sıkıntı olsunki gereken onlemler alindigi sürece.
arirangg Elvanizam İğne değil de kan sulandırıcı aspirinler tehlikeliymiş doktor öyle dedi ama onları da belli bir süre kalınca bıraktırıyorlar
arirangg _beybisolar123 Ben de 4000’lik kullanıyorum. 3 genimde pıhtılaşma var. Size aspirin verdi mi bana sadece iğne verdi. Ve sizin kaç geninizde var acaba
_beybisolar123 arirangg benimde sadece igne baska bir doktor coraspin eklemişti sonra kendi doktorum gerek yok ugne yeterli demişti