Ebruliiii_ Kızlar doktor gebelik yok dedi ama beta hcg değerim normal değer dışında? Başına bu tarz birşey gelen var mı? Ve reglim 2gün gecikti.!
Ozlemcyln Ebruliiii_ nasıl gebelik yok saçmalsmış yada bakmadı herhalde değer 5den yüksekse gebelik vardır sizin 186 çıkmış 2 günde bir kan verip takip edin iki katı artış olması için umarım sağlıkla kucağına alırsın
Armess_loya 5 üzeri gebelik sizin 186 yani nasıl gebelik yok anlamadım🤔🤔🤔 2 gün sonra beta testi tekrar yapın🌸
Ebruliiii_ Eve gelince bakabildim sonuçlarıma hastanede doktor yok deyince üzüldüm ama güvendim de şuan sonucumu böyle görünce ne hissedeceğimi neyin doğru olduğu konusunda kafam allak bullak oldu
Ebruliiii_ Kizkiza acil doktoru olduğu için kendini riske atmak istemedi mi acaba boluna ümitlendirmiyim falan diye mi düşündü ki acaba
2aslan_annesi07 Ebruliiii_ benimki 200 çıktığı halde emin değilim kadın doğuma git demişti şu an 28 haftalık gebeyim sizde de var 2 kat düzenli artışı takip edin hayırlı olsun☺️
Ebruliiii_ 2aslan_annesi07 çok teşekkürler. Sonuçları kendi doktoruma gönderdim hemen yarın büyük ihtimalle ondan da en doğru yorumlamayı duyarım diye ümit ediyorum
Bhrr1 Ben 89 la ogrendim 2 gun somra 180 cikmisti simdi 8+3 haftalik hamileyim sende hamilesin 2 gun sonra tekrar ver canim
Kizkiza 16 Ocak 13.17 18 Ocak 31.57 20 Ocak 103.63 22 Ocak 313.77 24 Ocak 778.60 Kızlar benim artisima da bakarmsnz sat 10 Aralık Yarın randevum var görünür mu kese acaba
feride61 Kizkiza 564 le ben gördüm keseyi 4 haftalıktı vajinal ultrasondan baktılar 7 haftalıkken de kalp atışı duyduk umarım sizde sağlıkla görürsünüz hepsini
CeydaST Kizkiza keseyi alttan muayene ederse görebilir diye düşünüyorum ama belki normal de görür kese rahim içindeyse. artışların güzel maşallah
Alkan-29 Kizkiza benim bin küsur du görmemişti alttan bakmıştı bence birazdaha bekleyip alttan baktirmayn
Huhu21 Bende 61 ile öğrendim 1.5 haftalığım sen 3-4 haftalık varsın canım kadın doğuma git bence hayırlısı olsun şimdiden