sehrengiz_8 Bircanyavuz her şey olabilir belirti de olabilir bir de belirti takip edip de kendinizi yıpratmayın beynimiz çoğu zaman oyun oynamaya başlıyor ben de siz gibi idim belirti takip ediyordum doktor ne zaman bana tüp bebek bile zor hamile kalman dedi umudumu kaybettim o ay hamile olduğumu öğrendim hem de hiçbir belirti yaşamadım
Ayse2733 Bircanyavuz benimde 4 ünde olması lazm ve benimde kasık ağrım oluyor sağ taraf bazen çok bazen hafif
Sonsuzum Benimde ilaç yazmak için gittiğim sağlık ocağına kan vermem gerektiği söylendi ve bugün kan verdim bat 10gün var çıkarmı yoksa erkenmi hekim varmı yokmu bakalım ona göre ilaç yazim dedi gözükür mü sizce
Sonsuzum sehrengiz_8 teşekkür ederim cnm ama koca doktor söyledim 10 gün var diye neden yinede baktırmak istedi vitamin hapı almak istedim sadece enfeksiyon da var diyince kana bakalım bi dedi
Sonsuzum sehrengiz_8 psikolojik mi bilmiyorum belirtiler de var gülmeyin ama diş etim şişti biraz saçma oldu baş ağrım ve kasık batması var gögüs ağrısı yok bir sızı ve yanma gibi şeyler oluyor çözemedim artı sol bacak kasım ağrıyo sağ da birşey yok 😂
sehrengiz_8 Sonsuzum bu belirtilerin olabilmesi imkansız şu an eğer üstüne görme olmadı ise çünkü kanda bhcg oranı öyle belli bir oranda artacak ki gebelik belirtileri başlayacak o da 7-8 haftalarda anca başlar. Bunun öncesi psikolojik bir durum…
Sonsuzum sehrengiz_8 daha önce bir düşük yaşadım 7 aydır da olmadı onda sıfır dı belirtilerim adet sancım tek vardı ve süpriz olmuştu bunuda çok kafaya takıyorum sanırım ondn
Bircanyavuz Kizlar dua eder misiniz kontrole gidiyorum kan falan vericem inşallah hayırlı bir sonuç alırım 🥺❤️