aygt Alt karnım mı diyeyim sağ sol kasıklarım mı diyeyim hem oralarıma hem sırtıma ağrılar giriyor. 37+1 im bunlar doğum belirtileri olabilir mi? İlk hamileliğim ve kasılma ne bilmiyorum
Aysenurozs aygt 37 haftadayım 1 haftadır zaten belim sırtım çok ağrıyor bugün de sanki alt karnım çok gergin o gerildikçe belim geriliyor çok fena anlamadım bunlar ne oluyor acaba yarın kontrolüm var korkuyorum ya
-Meyra aygt doğum sancısı belde toplanıp kasıklara şiddetli bi şekilde vuran bi sancı en önemliside çok düzenli bir şekilde geliyor. Şimdi şuram ağrıyor bir saat sonrada buram ağrıdı şeklinde değil. Büyük ihtimal yalancı sancıdır😊
Aysenurozs -Meyra geçmek bilmeyen bir bel sırt ağrısı var sadece ağırlaştı demekki bebişler ondan oluyor sanki belim ortadan ikiyi ayrılmış yani ne yapsam olmuyor
-Meyra Aysenurozs evet canım son haftalar ne yazıkki bütün hamileliğe bedel oluyor😞 allah kolaylık versin sağlıkla kavuşun yavrunuza🤗
Staystrong 29 haftaligim 3 gundur kasıklarim agriyor ve sağ tarafa doğru bacak adama doğru agri iniyor doktora gittim normal kramplar dedi ama yatıyorum hic bisey yapmiyorum agri devam ediyor ara sıra gidiyor geliyor uyuyamiyorum geceleri dönerken felan acıyor