arzumucahit69 Merhabalar, hamilelikte hpv virusune yakalanan varmi? Nasil atlattiniz bunu ? lazerle sigil yaktiran?
hayalperest2310 arzumucahit69 bende 32 haftalığım kadın doğumcum yaktı 26 haftalıkken testlerim temiz çıkmıştı şu an birşey yok ama sezeryan olunuyo genelde emzirme dönemi bitince de aşı öneriliyor
1prensannesiiii arzumucahit69 ben yakalandım. Lazerle yakilma işlemi yapıldı aynı gün taburcu olup normal yaşantıma devam ettim .sonra Bi daha tekrarlamadi zaten .ama sorun şu ki bu virüs çoklu sex ile bulaşıyor bilginiz vardır sanırsam.
ilaydak443 arzumucahit69 26. Haftada yakıldı araştırma hastanesinde saat 4 de yakıldı 7 de geri eve geçtim yatış bile verilmedi zaten hissetmiyorsunuz 15 dk sürüyor yakılma işlemi
arzumucahit69 ilaydak443 Cok tsk ederim peki normal dogum yapabildinizmi yada yaticakmisiniz ? Tehlikeli diyolarda
arzumucahit69 hayalperest2310 Cok tsk ederim yurt disinda oturuyorum burda hic bi sekilde bu yuzden sezeryan yapmiyorlar ne yapicam bilmiyorum
ilaydak443 arzumucahit69 geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce olur şuanda 28 haftaligim daha doğum konuşulmadı sonuçlarım çıkmış ama doktorla da görüşmedim daha
arzumucahit69 1prensannesiiii Siz yanlis biliyorsunuz lazerle kapan bile var bi virus y’a yada insanin vücudunda olup bagisiklik sistemi dustugunde cikanda. Coklu sexden oldu sanirim sizinki
ilaydak443 1prensannesiiii lütfen insanlara yanlış bilgi vermeyin ben bekarken çıkmıştı lazere gidiyordum
hayalperest2310 1prensannesiiii hayır ya ne alaka benim eşim işi nedeniyle uzaktaydı benim hamilelikte bağışıklığım düştü oldum mesela eşimin testleri hep temiz çıktı bende başta şüphelendim ama doktor senin bağışıklığın baya zayıf ondan olabilir dedi birde klozetten bile bulaşan birşey herseyi sekse bağlamamak lazım yani
arzumucahit69 ilaydak443 Insanlari boyle seyler kiskirtiyor iste bazilari neler konusmasi gerektigini kesinlikle bilmiyor
Dilekctrk HPV sadece seç ile bulasmiyo genital bölgeyle temas eden havlu vb eşyaların ortak kullanımı ile de bulaşabiliyo malesef. Normal doğum önermiyor doktorlar genelde bendede var sezeryan olacağım
1prensannesiiii hayalperest2310 sanırım ben yanlış bilgilendirildim doktorum bana by şekilde söylemişti ki zaten haklıymış eşimin beni aldattığını bu şekilde öğrendim ben
hayalperest2310 1prensannesiiii ayy gerçekten mi çok üzüldüm adınıza bende öyle düşünüp test yaptırmıştım temiz çıktı sonuçları çok şükür benim de hamilelikten çıktı maalesef
arzumucahit69 1prensannesiiii Sizin icin cok uzuldum ama burda gelipte emin olmadiginiz seyi soylemeyin heleki bu donemde insanlarin bu soylediginizden neler yapicagini bilemezsiniz. Hic hos degil.