gtkgz Arkadaşlar 20+1 günlüğüm detaylı ultrasyonda bağırsakta parlaklık görüldü onun haricinde herşeyi gayet iyi durumda başına böyle birşey gelen var mı ?
Gamzeveruzgar gtkgz benim bebegime de aynısını söylemişti. Birkaç tane kan testi istedi onların sonucuna göre değerlendirme yaparız demişti. Ama Bebek büyüdükçe o parlaklıkta genellikle geciyo demişti. Ki benimki de 1 ay sonraki kontrolde geçmişti
Momandbabyy Kızlar ikili tarama sonucum Orta riskli çıktı. Detaylı ultrasona girecem salı günü. Kötü birşey çıkar diye çok korkuyorum. Başına böyle birşey gelen ya da etrafından duyan var mı😥. Normalde geçen hafta girecektim detaylıya ama mecburi ertelemek zorunda kaldım. Off uykularım kaçıyor her kafadan bir ses duyuyorum sürekli. 😥 gtkgz [silindi] Elfn
gtkgz Momandbabyy umarım herşey yolunda geçer sen stres yapma ki bebeğin senden etikilenmesin güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
Derya5434 Anladım canım bir şey çıkmaz inşallah ben de senin gibiyim çok stresli bende ikili kan verdim sonuç beklıyorum