Hs4523 Sarelle 21+2 yim 3 4 gündür hem göbeğimin sagında solunda hiissediyorum 18 19 haftalarda hep kasıklardayfı
Ozgeaslan2305 Sarelle kasıgıma ayak diriyor hanım birde tam gobek deligimin ordan ayak cikariyor disari 😂😂
Sarelle Ozgeaslan2305 ben hiç daha farketmedim dışardan ama bazen çok sert vuruyor muhtemelen o zaman belli olur dışarıdan :)
Sarelle Berilikom maşallah ben genelde kasıklarm da hissediyorum ama çok nadir göbek deliğinin oraya vurduğunu da hissediyorum ne zaman yukarılara çıkar ki acaba :)
Cansuu33 24 haftaligiz balık gibi dolanıyor her yerde hissediyorum MaşaAllah çok hızlı saniyede başka yerden yiyorum tekmeyi ve çok sert dün resmen en sert darbeyi aldım ilerde nasıl olur bilemiyorum benim kizcem azıcık anası gibi hareketli galiba. ))))
Sarelle Cansuu33 3 gündür falan benimde hareketleri hızlandı çok şükür çok mutlu oluyorum o hareket ettikçe hep böyle olurlar inşallah :)
Cansuu33 Sarelle inşaAllah bazen can yakıcı olsa da çok hoşuma gidiyor yaşadığını bilmek içime huzur veriyor Elhamdulillah. )))