Sinem_0618 Kızlar bi kaç gün önce elen gelen baloncuklar olduğunu farkettim biraz korkuttu da açıkcası bugün doktora söylediğimde varis ve ödem gibi olduğunu söyledi bu durumu yaşayan var mı ne yapsam düzelir
Halimbey Sinem_0618 sayenizde ben de şu an öğrendim dikkat etmiştim ama daha muayenem gelmediği için sormamıştım demek ki varismis riskli bir şey mi bu
gulcansvml10 Sinem_0618 bendede çıktı maalesef 33+4 deyim ilaç istedim sağ tarafta çıktı solda da çıktı şimdi daflon içiyorum doktorunuza sorun geçer diyorlar doğumdan sonra geçmezse lazerle yakılıyormuş 😊
gulcansvml10 AyseYldz geçmiş olsun bende de çıktı 33+4 deyim ilaç istedim iki tarafta da var orda bile varis çıkması ne acayip 🤔
Sinem_0618 AyseYldz bende sadece kenarlarda farketmiştim ama korktum eşimede gösterdim o içerilerde de var dedi umarım doğum için bi sorun yaratmaz bize sana doktorun ne dedi nasıl olacakmış
AyseYldz Sinem_0618 ben ayna karsisin oturdum baktım içerde de olduğunu gördüm manzara pek hoş değildi. Doğum sonrası kendiliğinden geçer dedi ama doğum için bi risk oluşturur mu son zamanlara doğru bakarız dedi daha yukarda var mı diye
Sinem_0618 gulcansvml10 doğum şekli nasıl olacakmış peki bişey dedi mi doktorunuz bana ilaç veremeyiz şuan dedi başka da bişey demedi
gulcansvml10 Sinem_0618 bebeğin başı aşşada şuan normal gözüküyor bakalım ne olacak vakit daralıyor 🥰
Sinem_0618 AyseYldz bende 28. Haftamfayım ilk doğumum normaldi inşAllah buda normal olur diyordum ama öncelik bizim sağlığımız tabiki eğer çoğalırsa ve iyice yayılırsa normal doğum çok önermiyorlarmış sanırım
AyseYldz Sinem_0618 bizde 29+2deyiz benimde kızım normal doğum oldu. Şuan ikinci gebeliğim oğlum olacak insallah ama ben de böyle bir şeyle karşılaştım. Malesef benim canımı çok skti ya beklemiyordum böyle bir şey yani internete baktım çok kilo almayın diyor çok kiloda almadim
Sevgili-anne Ben de 34+6’yım bir aydan fazla zamandır var. Doktorum baktı varis olabilir dedi. Normal doğuma sıkıntı oluşturur mu diye sordum. Hiç varisten dolayı sezaryene aldığım olmadı ama doğuma yakın yine bi kontrol ederiz dedi.
Sinem_0618 Sevgili-anne bende doğuma yakın bi hatırlatıyım doktora diyorum yeniden bi baksın diye devlet hastanesine gidiyorum o yüzden unutulabiliyor umarım sıkıntısız geçen doğumlarımız olur