Emineliyaa Kızlar kızım olucak iki isim arasında kaldım sizce hangisi kulağa hoş geliyor. Sidra mı Minel mi Aşırı kararsız kaldım sidrayı hamile olmadan önce rüyamda görmüştüm kızım oluyodu sidra ismini koyuyordum. Minelide bir yerde duydum aklıma kazındı şuan aşırı kararsızım.. 🤦♀️
Sahnedekimadam minel, bir kelime değildir. arapça kelimeleri ablatif hâle getirmek için kullanılan “min” ile, artikel olan "el"in birleşiminden oluşur. türkçesi "-den"dir.
Emineliyaa Melekg bence ikiside çok güzel güzel olup olmadığını sormadım sadce kulağa hoş geleni sordum. Kötülüğü size kalsın.
Emineliyaa casper12 normlde ayette sidra olarak geçiyor.. Sidreyi bende düşündümde nasıl geçiyorsa öyle koymak istedim❤️🌸
Babykalamar Emineliyaa kulaga hos gelmiyor kotu geliyor anlaminda kotu dedik. Burda yazdiginiz isimleri herkesin begenmesini bekleyemezsiniz.
Emineliyaa Sahnedekimadam arapçadan geliyor. Sonsuza giden yolun sağ tarafından açan leylak Baharda kırlangıçın ilk ötüşü demek ayrıca cennetteki inci tanesi olan kız ismi ❤️🫶
Emineliyaa Babykalamar ben kimse beğensin diye yazmadım benim beğenmem bence yetiyor.. kötü çok ağır bir kelime kimsenin hakkı yok demeye çünkü ben o hakkı vermedim sadce fikir sundum.